Pop Up the Champagne arrangement

U maakt hier gedurende een exclusief 4-daags arrangement, met 3 overnachtingen in een Garden Junior Suite in het stijlvolle Royal Champagne Hotel & Spa, kennis met al het fraais dat de Champagnestreek te bieden heeft.

Aanschouw de wijnhuizen en wijngaarden vanuit de lucht tijdens een vlucht per luchtballon, rijd per fiets o.l.v. een gids door de streek en stop op de plekken van uw voorkeur, geniet van een privélunch in het met rozentuinen en wijngaarden omringde ‘Manoir de Verzy’, beleef een privébezoek met uitgebreide proeverij aan het oudste Champagne huis ter wereld ‘Maison Ruinart’ en duik in de wereld van ‘Veuve Clicquot Ponsardin’ en daal naderhand af naar de op de Unesco Werelderfgoedlijst vermelde kelders.

Er is tijdens uw verblijf ook voldoende vrije tijd ingeruimd, welke u optioneel kunt besteden aan arrangementen die los bij te boeken zijn. Bezoek bijvoorbeeld met een privégids de Kathedraal van Reims en het Paleis van Tau, maak een privécruise over de Marne Rivier, betreed het legendarische Maison Duetz (inclusief proeverij) of voel de adrenaline door uw lijf gieren tijdens een straaljagervlucht over de Champagne regio.


VC-logo

In het spoor van Willem van Oranje

Willem van Oranje, vader des vaderlands, blijft een van de fascinerendste historische persoonlijkheden. Omstreeks 1560 was Willem van Oranje de rijkste en veelbelovendste edelman van de Nederlanden. Hij bracht in de jaren erna het bewind van Filips II aan het wankelen. Zijn hele leven in beweging – op het slagveld, bij een belegering of d...

Nu vanaf € 1895 p.p

ET-logo

Pop Up the Champagne arrangement

Tijdens dit 4-daags arrangement met 3 overnachtingen in het stijlvolle Royal Champagne Hotel & Spa, maakt u kennis met al het fraais dat de Champagnestreek te bieden heeft...

Nu vanaf € 4.525 p.p