Bezoek een tenniswedstrijd

Tennisgrootheden als Roger Federer, Rafael Nadal en Serena Williams lijken langzaam maar zeker plaats te moeten maken voor een nieuwe generatie talenten. Maar deze legendes laten zich niet zomaar aan de kant zetten, want er worden jaarlijks onder deze grootheden nog veel titels vergeven.

Voor alle Grand Slam toernooien (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open) hebben wij arrangementen met VIP- en Centre Court kaarten, inclusief vlucht en overnachtingen in de beste hotels van Melbourne, Parijs, Londen en New York.


ET-logo

Schatten van Tasmanië

Deze 16-daagse reis combineert een kort verblijf in het bruisende Melbourne met een avontuurlijke self-drive over het ruige Tasmanië. Wij hebben een route voor u uitgestippeld langs de meest overweldigende nationale parken...

Nu vanaf € 6.045 p.p

ET-logo

Sydney naar Melbourne Coastal Drive

Een indrukwekkende route langs de kust van de ene capitool naar de andere. Start uw reis in het bruisende Sydney, dat bol staat van de iconen; Het Sydney Opera House, de Harbour Bridge en natuurlijk Bondi beach!..

Nu vanaf € 5.925 p.p

ET-logo

Sydney, Red Centre & Great Ocean Road

Altijd al Australië willen ontdekken? De outback, maar ook de fenomenale wereldstad Sydney? Deze reis combineert ongerepte wildernis met wervelende steden. Om het nog mooier te maken, verblijft u uitsluitend in exclusieve, sfeervolle accommodaties. Op en top genieten!..

Nu vanaf € 8.025 p.p

ET-logo

Van Melbourne naar Adelaide

Wereldwijd bezoeken heel wat reizigers de Great Ocean Road, het is een van de meest gereden routes in het weidse Australië. En terecht! Ervaar deze ruige kustroute voor uzelf en geniet van de indrukwekkende rotsformaties in zee, de Twelve Apostles...

Nu vanaf € 6.245 p.p