Op zoek naar wild in Yala

In Sri Lanka vindt u een groot aantal nationale parken. Elk park heeft zijn eigen schoonheid. Het seizoen waarin u de meeste kans heeft om dieren te spotten verschilt per park. Voor Yala National Park is dit van februari tot juli.

Yala National Park is 1570 vierkante kilometer groot en ligt aan de zuidoosthoek van het eiland. Het landschap bestaat uit bosjes, lagunes, meren en rivieren en in het park komen verschillende dier- en vogelsoorten voor. Tijdens jeeptochten door het park houdt u uw ogen open voor olifanten, luipaarden, wilde buffels, herten, beren, makaakapen, jakhalzen en verschillende vogelsoorten maar het spotten van deze dier/vogelsoorten is echter niet altijd gegarandeerd. Dagelijks kunt u deelnemen aan twee verschillende jeepsafari’s. De ochtendshift begint om 6 uur en duurt tot ongeveer 10 uur. De middagtocht begint om 15 uur en duurt tot ongeveer 18 uur. De jeeps zijn comfortabel en tijdens de ochtendsafari gaat er een picknickmand mee met koude dranken en sandwiches.


ET-logo

Het mooiste van Sri Lanka

Tijdens deze reis ziet u niet alleen de mooiste natuur en cultuur van Sri Lanka, u wordt ook compleet in de watten gelegd in de prachtige accommodaties waar u verblijft. De beste hotels en resorts met een ongekend serviceniveau zijn speciaal voor deze reis geselecteerd...

Nu vanaf € 7.495 p.p

ET-logo

Safarireis Sri Lanka

Per jeep op zoek naar olifanten, luipaarden en lippenberen. Of de zee op, tussen de grootste dieren van de wereld: de blauwe vinvis en de potvis. In Sri Lanka is het in 17 dagen allebei mogelijk. Natuurtoerisme staat hier nog in de kinderschoenen. Het is daarom extra belangrijk om de juiste natuurgidsen in te zetten. Vergroot uw kansen om met uw gids bijzondere dieren te zien e..

Nu vanaf € 8.875 p.p

ET-logo

Veelzijdig Sri Lanka

Sri Lanka is het land van de eindeloze theevelden, gouden stranden, oude steden met voormalige koninklijke paleizen, boeddhistische tempels en natuurparken vol wildlife. Dat is precies wat u tijdens deze klassieke 17-daagse rondreis gaat ontdekken...

Nu vanaf € 5.475 p.p