Ontdek Wilpattu met een natuurgids

Wilpattu National Park in Sri Lanka is een onbekend wildpark, dat we u graag willen laten ervaren. Hier leeft namelijk een mooie populatie luipaarden. Deze verschijnen niet vanzelfsprekend voor uw lens: de beste natuurgids en -fotograaf is hiervoor onontbeerlijk. Hij kent de geluiden en het gedrag van de dieren en weet ze te lokaliseren. Zo vergroot hij uw kans op het zien van luipaarden en een grote verscheidenheid aan andere diersoorten.

Maak de mooiste foto's
Onze expert helpt u niet alleen de dieren op de juiste wijze te benaderen, maar ook om ze optimaal te fotograferen. Hij zorgt ervoor dat de jeep op de juiste positie staat, let op de zon en geeft u handige tips, zodat u de best mogelijke foto’s neemt en u thuis nog vaak zult nagenieten van uw safari. U kunt hem desgewenst inzetten voor uw gehele reis in Sri Lanka, boekt u dan wel vroeg want zijn agenda zit snel vol!

Ervaring die telt
Onze specialistische natuurgids heeft 35 jaar aan ervaring en een gezonde dosis passie klaarstaan om uw natuurbeleving zo bijzonder mogelijk maken. Hij en zijn team werken nauw samen met het luipaardenproject van het Wildlife and Wilderness Conservation Trust. Dit project houdt zich onder andere bezig met de monitoring van luipaardenpopulaties in Sri Lanka, aan de hand van sporen en foto’s van hun vlekkenpatroon. Ook uw foto’s kunnen daarbij van dienst zijn!

Overnachten in een tent
U overnacht in de safaritenten van Leopard Safaris. Via deze organisatie heeft u toegang tot de allerbeste natuurgidsen. Hun tented camp staat bovendien naast de ingang, zodat u ’s ochtends snel het park in kunt. Deze accommodatie combineert het beste van twee werelden: de vrijheid van de natuur en het comfort van een goed hotel. U slaapt in een heerlijk bed en de chef verrast u met maaltijden die u niet snel zult vergeten.


ET-logo

Safarireis Sri Lanka

Per jeep op zoek naar olifanten, luipaarden en lippenberen. Of de zee op, tussen de grootste dieren van de wereld: de blauwe vinvis en de potvis. In Sri Lanka is het in 17 dagen allebei mogelijk. Natuurtoerisme staat hier nog in de kinderschoenen. Het is daarom extra belangrijk om de juiste natuurgidsen in te zetten. Vergroot uw kansen om met uw gids bijzondere dieren te zien e..

Nu vanaf € 8.875 p.p

Malediven Watervliegtuig
ET-logo

Sri Lanka & de Malediven

Sri Lanka en de Malediven zijn uitstekend met elkaar te combineren. Wat is er heerlijker dan een boeiende rondreis af te sluiten op het mooist denkbare strand? Deze 15-daagse reis biedt het beste van beide bestemmingen. U overnacht in uitstekende resorts en geniet van ultiem comfort...

Nu vanaf € 7.395 p.p