Stadstour Singapore

Bij het zien van de skyline van Singapore krijgt u het idee dat deze stad erg nieuw is. Singapore heeft echter een zeer rijke geschiedenis en eeuwenoude tradities. Tijdens een stadstour onder leiding van een deskundige gids maakt u kennis met het oude en het nieuwe Singapore.

U verkent de stad door in het Civic District rond te rijden langs de Padang en Cricket Club, het oude Parliament House, Supreme Court en City Hall. Onderwijl vertelt uw gids over de roerige geschiedenis van de stad en de soms iconische gebouwen die onderweg ziet. In Merlion Park kunt u genieten van het indrukwekkende uitzicht op Marina Bay en hier staat ook het beeld van de Merlion, de mascotte van de stad. Het is een fictioneel dier met als onderkant een zeemeermin of vis en als hoofd een leeuw, letterlijk dus een mermaid lion.

Ook in het historische Chinatown is een combinatie van oud en nieuw te vinden, traditionele winkels en lokale markten alsook nieuwe ambachtelijke winkels en cafés. U bezoekt de Buddha Tooth Relic Tempel en het museum. In Clarke Quay, aan de rand van de Singapore rivier, luncht u om vervolgens in een traditionele bumboat naar Marina Bay Sands te varen, een zeer interessante tocht. Van het water gaat u de hoogte in, naar de top van Marina Bay Sands naar het Sands Sky Park. Dit unieke bouwwerk ligt bovenop de torens van het hotel, vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft op de stad en de verre omgeving. Vanuit het Marina Bay Sands is het een korte wandeling naar de unieke Gardens by the Bay met de Flower Dome en Cloud Forest conservatories. Een prachtige kennismaking met deze bijzondere stad!


ET-logo

Bruisend Singapore & Bounty Bawah Island

Een combinatie van een bruisende stad en een bounty eiland; een betere combinatie bestaat bijna niet. Dompel u onder in de verschillende culturen en verken het levendige Singapore om vervolgens naar het afgelegen privé eiland Bawah Island te varen waar de poederwitte zandstranden overlopen in een kleurrijke onderwaterwereld...

Nu vanaf € 8.525 p.p

Singapore by night - Azie
EH-logo

City Trip Sprankelend Singapore

Wolkenkrabbers, heldergroene parken, winkelcentra, cultuur; Singapore heeft het! Ontdek deze sprankelende stad waar u zich nooit hoeft te vervelen. Wandel door Gardens by the Bay, bewonder de indrukwekkende skyline en ga op zoek naar cultuur in de schilderachtige wijkjes en last but not least; geniet van het overheerlijke eten...

Nu vanaf € 3.095 p.p

EH-logo

Formule 1 Grand Prix van Singapore

In 2008 stond het circuit van Singapore voor het eerst op de Formule 1 kalender, destijds met een primeur want voor het eerst werd een Formule 1 race bij kunstlicht verreden. Inmiddels zitten we 15 jaar verder en is het Marina Bay Circuit niet meer weg te denken uit de Formule 1. Ieder jaar levert de race weer spanning en sensatie op, hetgeen onder meer blijkt uit het feit tot ..

Nu vanaf € 9.995 p.p

One & Only Desaru - Maleisie - Drone shots
ET-logo

Iconisch Singapore en de kust van Zuid-Maleisië

Maak kennis met het bruisende Singapore en laat u verrassen door deze bijzondere metropool. Reis vervolgens naar de zuidkust van Maleisië voor ultieme ontspanning. Ervaar de onbedwongen, tropische sfeer aan de Desaru Coast en verblijf in ultieme luxe in het One & Only resort...

Nu vanaf € 4.925 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p