Cruisen en dineren in Singapore

Cruise ‘s avonds over de wateren van Singapore en ontdek de bruisende metropool vanaf het water. Vaar over de Singapore-rivier en kom te weten hoe deze rivier een rol heeft gespeeld in de historie van de stad en eindig de avond met een uitgebreid seafood diner.

Aan het begin van de avond stapt u aan boord van de cruise waarmee u deze avond door de waterwegen van Singapore vaart. Deze traditionele cruiseboot is de beste mogelijkheid om Singapore vanuit een ander oogpunt te bewonderen en te zien hoe belangrijk deze rivier is geweest gedurende de rijke geschiedenis van Singapore als havenstad. Onderweg passeert u oude pakhuizen en voormalige winkeltjes wat nu slechts een herinnering is aan het nederige verleden. De oude, koloniale gebouwen staan sterk in contrast met het ‘nieuwe’ Singapore waar imposante en moderne wolkenkrabbers de skyline domineren. U vaart letterlijk door de geschiedenis van Singapore.

Bewonder voor dat u van boord gaat de water spuwende Merlion. Dit iconische standbeeld heeft een lichaam van een vis en het hoofd van een leeuw dat gezien wordt als een succesvol symbool van het toerisme in Singapore. U meert aan om te genieten van een traditioneel seafood diner aan de oever van de rivier. Proef het authentieke gerecht Chili Crab geserveerd met mantou; Chinese gebakken broodjes. Een lokale specialiteit welke onmisbaar is bij een bezoek aan Singapore!


ET-logo

Bruisend Singapore & Bounty Bawah Island

Een combinatie van een bruisende stad en een bounty eiland; een betere combinatie bestaat bijna niet. Dompel u onder in de verschillende culturen en verken het levendige Singapore om vervolgens naar het afgelegen privé eiland Bawah Island te varen waar de poederwitte zandstranden overlopen in een kleurrijke onderwaterwereld...

Nu vanaf € 8.525 p.p

Singapore by night - Azie
EH-logo

City Trip Sprankelend Singapore

Wolkenkrabbers, heldergroene parken, winkelcentra, cultuur; Singapore heeft het! Ontdek deze sprankelende stad waar u zich nooit hoeft te vervelen. Wandel door Gardens by the Bay, bewonder de indrukwekkende skyline en ga op zoek naar cultuur in de schilderachtige wijkjes en last but not least; geniet van het overheerlijke eten...

Nu vanaf € 3.095 p.p

EH-logo

Formule 1 Grand Prix van Singapore

In 2008 stond het circuit van Singapore voor het eerst op de Formule 1 kalender, destijds met een primeur want voor het eerst werd een Formule 1 race bij kunstlicht verreden. Inmiddels zitten we 15 jaar verder en is het Marina Bay Circuit niet meer weg te denken uit de Formule 1. Ieder jaar levert de race weer spanning en sensatie op, hetgeen onder meer blijkt uit het feit tot ..

Nu vanaf € 9.995 p.p

One & Only Desaru - Maleisie - Drone shots
ET-logo

Iconisch Singapore en de kust van Zuid-Maleisië

Maak kennis met het bruisende Singapore en laat u verrassen door deze bijzondere metropool. Reis vervolgens naar de zuidkust van Maleisië voor ultieme ontspanning. Ervaar de onbedwongen, tropische sfeer aan de Desaru Coast en verblijf in ultieme luxe in het One & Only resort...

Nu vanaf € 4.925 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p