Woestijnsafari naar de Al Ahsa oase en het Asfar meer

Er is veel meer te zien in Saoedi-Arabië dan uitgestrekte woestijnvlaktes. Met meer dan 2.5 miljoen dadelpalmen die een groene strook langs de golfkust vormen, is Al Ahsa het oerbeeld van een weelderige oase. Dit is de grootste op zichzelf staande oase ter wereld en staat daarmee ook meteen op de Unesco werelderfgoedlijst.

In deze bijzondere omgeving is genoeg te ontdekken, van warme en koude waterbronnen tot historische moskeeën en weidse panoramische vergezichten. Breng ook een bezoek aan het Asfar meer, dit water wordt aan alle kanten omringd door hoge zandduinen en dikke varens. Met een 4x4-voertuig scheurt u door het zand richting dit grote meer waar u vele vogels kunt spotten of een kajaktocht kunt maken over het heldere water.  


ET-logo

Bezoek Bahrein en Saoedi-Arabië met de Formule 1

Het neusje van de zalm voor elke F1 fan die tevens geïnteresseerd is in de culturele schatten van Saoedi-Arabië! Deze reis combineert de Formule 1 GP van Bahrein en Jeddah in de Paddock Club eind februari en begin maart 2024 met een bezoek aan de hoogtepunten van Saoedi-Arabië...

Nu vanaf € 22.995 p.p