Bezoek het Koning Abdulaziz centrum voor wereldcultuur

Het grote Koning Abdulaziz centrum voor wereldcultuur bevat een museum, een bibliotheek, een bioscoop, theater, een museum voor kinderen en nog veel meer.

Ontdek dit indrukwekkende gebouw en bezoek bijvoorbeeld het museum waar u door vier verschillende galerijen wandelt. Deze zijn gevuld met tentoonstellingen van nationale- en internationale hedendaagse kunstwerken, Saoedische- en islamitische cultuurgeschiedenis en de natuurgeschiedenis van het Arabische schiereiland. Enkele belangrijke werken van internationale kunstenaars als Edvard Munch en Leonardo da Vinci worden hier tentoongesteld. Het gebouw zelf is ook erg indrukwekkend, de moderne architectuur maakt het contrast met de oude artefacten nog duidelijker.  


ET-logo

Bezoek Bahrein en Saoedi-Arabië met de Formule 1

Het neusje van de zalm voor elke F1 fan die tevens geïnteresseerd is in de culturele schatten van Saoedi-Arabië! Deze reis combineert de Formule 1 GP van Bahrein en Jeddah in de Paddock Club eind februari en begin maart 2024 met een bezoek aan de hoogtepunten van Saoedi-Arabië...

Nu vanaf € 22.995 p.p