Glamping in de Negev woestijn

Kampeer midden in de woestijn onder de meest heldere sterrenhemel, terwijl er voor u wordt gekookt en u zelf kunt relaxen in de adembenemende omgeving.

In de middag wordt u per jeep opgehaald bij uw hotel. U arriveert voor zonsondergang bij uw kampeerplek in de Negev Woestijn. Deze speciale plek is speciaal voor u opgezet in de Ramon krater met een ruime tent inclusief bio-toilet en douche, een dik matras, dekbed en kussen. Handdoeken en slippers liggen voor u klaar. Zeep en shampoo is eco-friendly en ook aanwezig. Geniet van de sundowners en hapjes terwijl u naar de fantastische zonsondergang kijkt. Hierna kunt u aan de mooi gedekte tafel plaatsnemen en genieten van het driegangendiner gemaakt door de privé kok met bijpassende Israëlische wijnen. Na het diner kunt u relaxen bij het kampvuur en genieten van de oneindige sterrenhemel.

De volgende ochtend wordt u wakker in de stille woestijn terwijl er een heerlijk vers ontbijt voor u wordt bereid met verse brood, kazen, shakshuka, fruit en natuurlijk koffie. Na het ontbijt komt er helaas een einde aan deze magische ervaring en vertrekt u per jeep naar uw volgende bestemming.