Varen door de backwaters in Alleppey

Een huisboot is een houten boot met een dak van bamboe en palmbladeren. In vroegere tijden, toen transport over land duur was, gebruikten veel inwoners deze boten als transportmiddel over water.

De boot bezat genoeg faciliteiten om de eigenaar te voorzien van eten en een slaapplek. Soms namen eigenaren hun hele familie mee aan boord en werden er tijdens het roeien volksliederen gezongen. Heden ten dage kunt u op het water overnachten in deze huisboten, die nu beschikken over mooi ingerichte slaapkamers, moderne toiletten, knusse woonkamers, een keuken en een eetgedeelte. Sommige boten hebben zelfs een balkon. Er hoeft niet meer geroeid te worden, de boten komen tegenwoordig vooruit met motoren.


ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p