Op safari met een natuurexpert
Earth Icoontje Groen

Voor de allerbeste safari-ervaring koppelen wij u aan de beste natuurgidsen van India. Deze zijn niet alleen gespecialiseerd in het lokaliseren van wild, door hun gedegen kennis en ervaring weten ze de dieren op de juiste wijze te benaderen zodat u verzekerd bent van een zo optimaal mogelijke natuurbeleving. Wilt u de kans op een top safari niet mislopen? Informeer dan snel bij onze experts, de beste gidsen zijn namelijk snel volgeboekt.

Meer dan tijgers
De dierenwereld in India is zoveel uitgebreider dan tijgers alleen. Luipaarden, olifanten, neushoorns, beren, sneeuwluipaarden, wolven en dan hebben we het nog niet eens over de langoerapen en vogels. Voor een optimale natuurbeleving reserveren wij gidsen die de beste zijn binnen hun vakgebied. Van naturalisten die jarenlang veldonderzoek hebben gedaan tot voormalige parkwachters. Dankzij hun enorme dierenkennis haalt u het maximale uit uw safari.

Winning shot
Onze expert helpt u niet alleen de dieren op de juiste wijze te benaderen, hij begrijpt ook dat u graag goede foto’s wilt maken. Hij stelt de jeep daarom zo op dat u dat ene winning shot kunt maken, waar u later nog vaak met plezier naar zult kijken. Ook ‘alledaagse’ dieren als langoerapen en jakhalzen blijken interessante fotomodellen te zijn voor uw natuurfoto’s.

Observeren
Voordat u op pad gaat, bespreekt u met de natuurgids welk dier u graag zou willen zien. Dit kunnen wilde honden, luipaarden, gazellen of tijgers zijn, of kleurrijke vogels en zelfs wonderlijke insecten. U vinkt geen lijstjes af, maar observeert het gedrag van de dieren in hun natuurlijke habitat.


ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 10.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p