Ontdek India met de hele familie

Met haar niet-alledaagse culturele uitspattingen, bruisende steden en wonderbaarlijke natuur is India een perfect land voor een onvergetelijk familieavontuur. India verbreedt ieders kijk op de wereld. Het land intrigeert en ontroert, en laat u uiteindelijk vol positieve verbazing neerzakken op het bankje aan de Yamunarivier, waar aan de overkant de Taj Mahal pronkt in de ochtendzon. Zoekt u een leuke én leerzame familiereis voor de herfst- of kerstvakantie? Dan is dit uw kans!

Donuts in Delhi
Met een riksja baant u zich een weg door de drukke winkelstraatjes van Delhi. U bent op een uiterst serieuze missie: op zoek naar de allerlekkerste balushahi (donuts) van de stad! Ondertussen biedt de gids u een kijkje in de geschiedenis van deze miljoenenstad en het Hindoeïsme. In de Gurudwara Bangla Sahib Sikh tempel slaat u zelf aan het bakken: chapati’s (pannenkoeken) voor een heerlijke lunch!

The jungle book
Onze expert natuurgids maakt van uw safari in National Park Ranthambore een waar avontuur. Per jeep verkent u alle uithoeken van dit prachtige park. Wie spot het eerst Shere Kan, de slechterik uit The Jungle Book…? Tijgers laten zich hier met enige regelmaat zien. Bij de ruïnes spot u in íeder geval Koning Lowietje en zijn apenfamilie – en misschien zelfs Baloe de Beer!

Sprookjes vanuit de lucht
Het zicht op Amber Fort vanuit de heteluchtballon is fantastisch. U bewondert kilometerslange vestingmuren en dromerige paleizen, en op de achtergrond gloort de sprookjesachtige stad Jaipur. In deze stad wordt u gegidst door een team van enthousiaste vrouwen, die via het project Pink City Rickshaw Tour een baan hebben gevonden. Hun kijk op het leven in Jaipur is bijzonder en leerzaam.

Avontuur
Op avontuur in Jodhpur! Vanaf de enorme vestingmuren van Mehrangarh Fort roetsjt u langs een zipline naar beneden. Daarna rijdt u per stoere SUV de Tharwoestijn in. U rijdt langs karakteristieke Rajasthaanse dorpjes, waar u uitstapt voor een heerlijk koud glas limonade. Dit is het land van de Bishnoi’s en Rabari’s, die hier al eeuwenlang in harmonie leven met de natuur. U overnacht in een tent, en sluit uw reis af rond het kampvuur. Wie heeft het sterkste reisverhaal?


burning candle boat ganges river india
ET-logo

15-Daagse Heilige Ganges Cruise

Uw reis begint met een bezoek aan Old & New Delhi inclusief haar iconische bezienswaardigheden, zoals het Red Fort, de levendige straten van Chandni Chowk, de India Gate en het historische graf van Humayun. De reis brengt u ook naar Agra, waar u de wereldberoemde Taj Mahal bewondert. In Varanasi maakt u een boottocht over de Ganges rivier, waarna u vertrekt naar het heilige Sar..

Nu vanaf € 5.995 p.p

assam bengal cruise india
ET-logo

15-Daagse Historische Hooghly Cruise

Deze 15-daagse reis begint in het bruisende Kolkata waar u een bezoek brengt aan diverse historische bezienswaardigheden. Vervolgens stapt u aan boord van een cruiseschip voor een tocht rondom Kolkata, waarbij u kunt genieten van een weids uitzicht en het comfort aan boord. Hierna neemt u een kijkje in het heilige Sarnath en maakt u een boottocht op de Ganges rivier. In Delhi v..

Nu vanaf € 6.375 p.p

ET-logo

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 7.275 p.p

India - City Palace Complex - Udaipur
ET-logo

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 6.775 p.p

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 10.975 p.p

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 10.945 p.p

ET-logo

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 8.445 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 14.295 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p