De Thika walks door India

India leert u pas écht kennen op straat. Hier snuift u de geuren op van wierook en kruiden, drinkt u een glaasje chaithee, praat u met bloemenverkopers en staat u oog in oog met de heilige koe. Daarom ontwikkelden wij een aantal speciale Thika walks: wandelingen die volgens ons de essentie van een stad vangen. We nemen u graag mee door de drukke straten van Delhi, de blauwe wijken van Maharadjakoninkrijk Jodhpur en de middeleeuwse steegjes van Varanasi.

Zie Delhi anders
In Delhi bezoekt u een bijzonder project: een groep dakloze kinderen is onderwezen in Engels en opgeleid als gids. Eén van hen zal u rondleiden door zijn wereld, als gids én ervaringsdeskundige. Verwacht geen ontspannen wandeling langs architectonische hoogtepunten, maar bereid u voor op een kennismaking met het rauwe leven van de straat. Een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Met deze wandeling draagt u direct bij aan de bouw en het onderhoud van opvangtehuizen.

Het oude Varanasi
In Varanasi staat een team van wandelexperts voor u klaar. Afhankelijk van uw wensen en de achtergrond van de gids, koppelen wij u aan de juiste persoon. Hij of zij wandelt met u door de smalle straten van de oudste nog bewoonde stad ter wereld. Beleef de bedrijvigheid aan de ghats (de trappen die de Gangesrivier in lopen) en loop een blokje om als een koe de weg verspert.

Jodhpur binnenstebuiten
In Jodhpur begint u met een bezoek aan Mehrangarhfort, één van de meest indrukwekkende bouwwerken van het land. U wandelt via de buitenwijken de stad in, langs de typerende blauwe buurten van de binnenstad naar de eeuwenoude markt rond Clocktower Square. Onderweg bezoekt u een Mewar schilderschool. Uw privégids vertelt u alles over de achtergrond van de drie stadsdelen.


burning candle boat ganges river india
ET-logo

15-Daagse Heilige Ganges Cruise

Uw reis begint met een bezoek aan Old & New Delhi inclusief haar iconische bezienswaardigheden, zoals het Red Fort, de levendige straten van Chandni Chowk, de India Gate en het historische graf van Humayun. De reis brengt u ook naar Agra, waar u de wereldberoemde Taj Mahal bewondert. In Varanasi maakt u een boottocht over de Ganges rivier, waarna u vertrekt naar het heilige Sar..

Nu vanaf € 5.995 p.p

assam bengal cruise india
ET-logo

15-Daagse Historische Hooghly Cruise

Deze 15-daagse reis begint in het bruisende Kolkata waar u een bezoek brengt aan diverse historische bezienswaardigheden. Vervolgens stapt u aan boord van een cruiseschip voor een tocht rondom Kolkata, waarbij u kunt genieten van een weids uitzicht en het comfort aan boord. Hierna neemt u een kijkje in het heilige Sarnath en maakt u een boottocht op de Ganges rivier. In Delhi v..

Nu vanaf € 6.375 p.p

ET-logo

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 7.275 p.p

India - City Palace Complex - Udaipur
ET-logo

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 6.775 p.p

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 10.975 p.p

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 10.945 p.p

ET-logo

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 8.445 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 14.295 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p