Old Town Dubai

Dubai is ontstaan aan de oevers van de Dubai Creek. De stad is aanzienlijk uitgebreid in de afgelopen 10 tot 15 jaar. Een cluster van buurten aan beide overs van de historische waterweg staan gezamenlijk bekend als het historische centrum van de stad.

Het historische oude centrum van Dubai bevindt zich aan weerszijden van de historische waterweg Khor Dubai. Dit was ooit de toegangspoort tot de meest succesvolle parelhaven van de Arabische Golf. Aan de noordelijke oever van de Dubai Creek vindt u Deira wat bekend staat om zijn goud- en specerijen en aan de zuidelijke oever vindt u Bur Dubai waar u eeuwenoude architectuur vindt. Old Town Dubai bestaat uit verschillende historische wijken die samen het culturele centrum van de stad vormen. Hier vindt u talloze authentieke restaurants, winkels en musea. De koraal- en gipsgebouwen zijn in hun oorspronkelijke glorie hersteld en de rijke geschiedenis is overal aan af te lezen. 


EH-label

City Trip Dubai - Park Hyatt Dubai

Het Park Hyatt Dubai bevindt zich in het indrukwekkende Old Town Dubai gelegen aan de Dubai Creek. In de directe omgeving van deze accommodatie vindt u een tennis court, jachtclub en winkelcentrum. Old Town Dubai beschikt over een historisch centrum met authentieke winkels, resta...

Nu vanaf € 1.875 p.p