Cambodja Soksabike Tour Daytrip

Fietsen door de omgeving van Battambang

Bewonder Battambang door de ogen van de lokale bevolking tijdens een fietstocht door de indrukwekkende stad en de prachtige omgeving. Gedurende de halve dag maakt u kennis met de lokale bevolking, geniet u van de schoonheid van het platteland en fietst u langs de drukke marktjes waar de lokale bewoners hun dagelijkse inkopen doen.

De fietstocht wordt georganiseerd door een sociale onderneming gericht op het behoud van Khmer tradities. Als de fietsen zijn afgesteld fietst u de stad uit, op weg naar het platteland. Doorkruis plattelandsgemeenschappen en bekijk het productieproces van het maken van lokale lekkernijen zoals rijstpapier, grolan (kleverige rijst gestoomd in bamboe) en prahoc (scherpe Cambodjaanse vispasta). Bewonder de levensstijl van de dorpelingen en bekijk hoe deze delicatessen gemaakt worden.

Fiets vervolgens door de dorpjes en door het prachtige landschap van Battambang, naar de Wat Ek Phnom. Het landschap is gevuld met levendige rijstvelden en boomgaarden met sinaasappels en andere vruchten. Verscholen te midden van de landelijke omgeving ligt Wat Ek Phnom, een sfeervolle tempel uit de elfde eeuw. Hier krijgt u de tijd om deze te bewonderen.

Als laatste bezoekt u een verlaten Pepsi-bottelarij. De fabriek, die in 1975 abrupt werd verlaten, heeft nog steeds een ouderwetse productielijn en stapels lege flessen. Aan het begin van de middag keert u terug naar de stad waar er een einde komt aan uw fietstocht.


Harvesting - Azie
ET-logo

Grande Tour Cambodja

Laat u verrassen door de vele facetten van Cambodja. Vaar over de Mekong-rivier en het Tonlé Sap meer, maak kennis met de lokale bevolking in de traditionele dorpjes en bezoek de steden Siem Reap, Battambang en Phnom Penh. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan het tempelcomplex Angkor Wat niet in deze bijzondere rondreis...

Nu vanaf € 4.795 p.p

Angkor Wat Cambodja
ET-logo

Welkom in Cambodja

Maak in een tijdsbestek van 9 dagen kennis met de hoogtepunten van Cambodja! Bewonder het majestueuze Angkor Thom, vaar over het grote Tonlé Sap meer, bezoek het koloniale Battambang en sluit uw reis af in de hoofdstad van Cambodja; Phnom Penh...

Nu vanaf € 2.975 p.p