Walvis - Zuid-Afrika 2

Walvissen spotten in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika - Walvis Spotten

Besloten baaien en warmwaterstromen maken de kust van Zuid-Afrika tot één van de allerbeste plekken ter wereld om walvissen te spotten. Niet zomaar even een glimp in de verte, maar ze écht zien, horen en beleven. U hoort hoe ze lucht uit hun krachtige longen persen en u ziet hoe de kalfjes drinken bij hun moeder.

Walvis aan de reling
Dankzij de natuurlijke kliffen en verhogingen kunt u in Zuid-Afrika zelfs vanaf de kust de walvissen bewonderen. Maar aan boord van een boot heeft u natuurlijk een beter zicht! Heel behoedzaam nadert u deze schitterende dieren, steeds met respect voor hun natuurlijke levenswijze en habitat. Dichter dan 50 meter mag u overigens niet komen, al trekken de walvissen zich daar soms zelf niets van aan…

Privé-charter
Wij kennen de beste plekken en vooral ook het beste tijdstip om de walvissen in hun volle glorie te bewonderen. Een magisch moment. Maar er is meer! Met één van onze gidsen beleeft u de walvissen helemaal alleen, zonder verstoord te worden door wie dan ook. Onze gids deelt met u de ins and outs van de walvissen en hun relatie tot Zuid-Afrika, hij neemt u op sleeptouw en laat u zien waarom deze dieren terecht tot ieders verbazing spreken.