Met een powervrouw wandelen tussen de olifanten

Surefoot Safari’s opereert uitsluitend vanuit hun tentenkamp Mapazi. Genesteld onder de bomen aan de oevers van de Luangwa River in Zambia, biedt Mapazi een authentieke privé-wandelsafari – mét een comfortabel tintje. Zo’n afgelegen, pure plek is bijzonder op zich, maar Mapazi biedt nóg iets zeldzaams. Het kamp is opgezet en wordt gerund door Debby Tittle, één van de eerste en weinige vrouwelijke expertsafarigidsen in Afrika.

Mapazi Camp
Het middelpunt van Mapazi is een open tent onder de enorme takken van een Sausage Tree. Hier geniet u van een drankje aan de bar en een goed gesprek met uw medereizigers. Mapazi heeft slechts drie tenten – kleinschaliger dan dit bestaat er niet. De tenten bieden een fantastisch uitzicht door de open ramen, en een comfortabele veranda. Allen hebben ze een douche en toilet mét uitzicht op de rivier. Ook wel de beroemde loo with a view genoemd!

Bushwalks met Deb Tittle
Deb, één van de weinige expertsafarigidsen in Afrika, woont en werkt al 25 jaar in de bush. Haar eerste baan in Zambia, als manager van een safarikamp, stelde haar bloot aan de wonderen van het wandelen in de bush. Met een verrekijker – een cadeautje van haar moeder – begon ze de natuur beter te bestuderen. Inmiddels heeft Deb al duizenden bushwalks gemaakt en kent ze de omgeving en haar dierlijke inwoners beter dan wie dan ook!

Anti-stroperij
Mapazi dient niet alleen als basis van Deb om deze afgelegen en prachtige hoek van South Luangwa National Park middels wandelsafari’s te verkennen, maar wordt in het laagseizoen óók als basis voor anti-stroperijpatrouilles gebruikt. Deb en de mannen en vrouwen van de South Luangwa Anti Poaching Unit zorgen er zo voor dat Zambia’s prachtige natuurbestand nog lang door iedereen te bewonderen blijft.


Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Zambia - Kenyamba - Kanoe - Meer
ET-logo

Een introductie van Zambia

Maak kennis met Zambia tijdens deze 11-daagse reis waarbij u de drie belangrijkste highlights van het land bezoekt. U combineert een verblijf bij de machtige Victoria Falls met een verblijf aan de Zambezi rivier vlakbij het Zambezi National Park. Deze eerste dagen van de reis staan vooral in het teken van prachtige natuur en activiteiten op en aan het water. U sluit de reis af ..

Nu vanaf € 7.445 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

ET-logo

Met Rovos Rail van Dar Es Salaam naar Lobito

Maak een onvergetelijke reis door Afrika met de exclusieve Rovos-trein, die u meeneemt op een avontuur door Tanzania, Zambia, Congo en Angola. Tijdens deze 21-daagse reis maakt u meerdere game drives in South Luangwa National Park en stadswandelingen in Luanda en Lubumbashi. Geniet van het comfort en aanschouw de prachtige landschappen terwijl u deze diverse regio's doorkruist...

Nu vanaf € 23.995 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p

TT-logo

Rondreis South Luangwa

South Luangwa National Park in Zambia heeft een speciaal plekje in ons hart. Met een enorme wildvariatie behoort het tot de toppers van de nationale parken in Afrika. Ontdek het zelf tijdens een 15-daagse rondreis! De Luangwarivier kronkelt zich door het park, wat zorgt voor veel groen en een optimale wildbeleving. Zowel te voet als vanuit een safarivoertuig. Een groot voordeel..

Nu vanaf € 14.695 p.p

ET-logo

Safari in Malawi en Zambia

Tijdens deze reis maakt u kennis met Malawi en Zambia. Zo gaat u op safari in South Luangwa National Park en Liwonde National Park. Verblijft u te midden van groene theeplantages en overnacht u op een eiland in het uitgestrekte Lake Malawi. Een combinatiereis vol verschillende belevenissen...

Nu vanaf € 10.695 p.p

ET-logo

Wandelsafari Bush Camp Trail in Zambia

Geniet van avontuurlijke wandelsafari's in de wildernis van South Luangwa National Park. Tijdens deze 11-daagse reis laat u zich leiden door de sporen van leeuwen, olifanten en volgt u bijzondere vogels over de uitgestrekte savanne. Via kronkelende rivieren bereikt u verschillende safarikampen, voor een overnachting middenin de bush...

Nu vanaf € 7.995 p.p

Cheetah - Safari - Afrika
ET-logo

Zambia in style: the great parks

Ontdek vier verschillende natuurgebieden in Zambia, bekend en onbekend. Maak een met jeep- en wandelsafari's in het South Luangwa National Park en ontdek het Lower Zambezi National Park vanaf het water per kano of boot. Bewonder de imposante Victoria Watervallen en verblijf in het westen van Zambia temidden van de Liuwa Plains. Kortom een ultieme ervaring door het stijlvolle Za..

Nu vanaf € 22.375 p.p