Culinaire spektakels in Zambia

Het leven in de buitenlucht maakt hongerig. In Zambia kunt u uw deze op een bijzondere manieren stillen. Prikkel uw zintuigen maximaal tijdens een lunch of diner midden op de rivier, op een eiland of op een rustieke plek in de bush. Een ding staat vast, u wordt altijd omringd door nieuwsgierige dieren, uw disgenoten.

Eten in de bush
Het is half zeven, de dauw ligt nog over de velden en het wild ontwaakt. U bent al vroeg wakker en begint de dag met een intensieve wandeling. Net wanneer uw maag begint te rommelen verschijnt er een goed gedekte ontbijttafel in uw vizier. Een eitje met spek, vers gebakken brood of een glaasje champagne? Aan alles is gedacht. Met de geluiden uit de bush op de achtergrond kan uw dag bijna niet beter beginnen.

Scones, thee en watervallen
De Engelse traditie om ’s middags te genieten van een uitgebreide high-tea is door het koloniale verleden van Zambia hier niet onbekend. Een van de mooiste plekken om te genieten van een traditionele scone met clotted cream is op het eiland aan de rand van de Victoriawatervallen. Met uitzicht op de breedste watervallen van Afrika komt u hier helemaal tot rust.

Op de rivier
Aan de oever kijken waterbokken verschrikt op wanneer een kano langzaam aan komt varen. Met uw maaltijd aan boord meert de kano aan bij het ponton. De heerlijke geuren worden ook opgemerkt door de nijlpaarden. Nieuwsgierig draaien zij hun kop. Uw gerecht wordt geserveerd. Terwijl de zon langzaam ondergaat geniet u van dit bijzondere diner in het Lower Zambezi National Park.


Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

South Luangwa - Leopard
ET-logo

De ultieme safari en strand beleving, Zambia en Madagascar

Een combinatie welke niet direct voor de hand ligt, maar daardoor des te meer verrassend! Een pure safari beleving in Zambia met een verblijf in twee wildrijke parken, waarna u al de ervaringen kunt laten bezinken op een uniek eiland in Madagascar, Nosy Ankao. Op dit eiland verblijft u in Miavana, een accommodatie in teken van service, ontspanning en activiteiten in een ongeken..

Nu vanaf € 26.695 p.p

Zambia - Kenyamba - Kanoe - Meer
ET-logo

Een introductie van Zambia

Maak kennis met Zambia tijdens deze 11-daagse reis waarbij u de drie belangrijkste highlights van het land bezoekt. U combineert een verblijf bij de machtige Victoria Falls met een verblijf aan de Zambezi rivier vlakbij het Zambezi National Park. Deze eerste dagen van de reis staan vooral in het teken van prachtige natuur en activiteiten op en aan het water. U sluit de reis af ..

Nu vanaf € 7.445 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p

TT-logo

Rondreis Lower Zambezi

Naast het South Luangwa National Park, is het Lower Zambezi National Park het meest bekende park van Zambia. Verken het schitterende landschap tijdens deze 11-daagse rondreis. De meeste accommodaties kijken uit over de machtige Zambezirivier of een zijarm hiervan, terwijl het landschap elders wordt gedomineerd door schitterende bergketens. Of het komt door deze combinatie weet ..

Nu vanaf € 8.275 p.p

Cheetah - Safari - Afrika
ET-logo

Zambia in style: the great parks

Ontdek vier verschillende natuurgebieden in Zambia, bekend en onbekend. Maak een met jeep- en wandelsafari's in het South Luangwa National Park en ontdek het Lower Zambezi National Park vanaf het water per kano of boot. Bewonder de imposante Victoria Watervallen en verblijf in het westen van Zambia temidden van de Liuwa Plains. Kortom een ultieme ervaring door het stijlvolle Za..

Nu vanaf € 22.375 p.p