Privé op de Seychellen

Geniet van het moment. Het zachte zand kriebelt tussen uw tenen. Let wel goed op waar u loopt tijdens een strandwandeling… Hier kuieren namelijk de enige andere bewoners van het eiland rond: schildpadden! Zoekt u een moment van rust in uw drukke leven, viert u uw huwelijk het liefst zonder andere toeristen in de buurt, of wilt u écht quality time met uw familie ervaren? Dan zijn deze privélocaties op de Seychellen een absolute verademing.

Frégate Island
Vroeger een uitvalsbasis voor piraten, tegenwoordig een paradijs voor reizigers. Geniet er van de duizenden vogels, de schildpadden, en privéstranden. Frégate Island biedt gasten de ultieme beleving. Privacy is gegarandeerd – uw villa met panoramaterras en zwembad is door de dichte vegetatie geheel onttrokken aan het oog van uw buren. Een eigen chef-kok en butler zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Denis Private Island
‘Het eiland is van u’, is het motto van Denis Private Island. Na een heerlijke stranddag wandelt u in alle rust door het bos op zoek naar zeldzame vogels. In de lagune ziet u clownsvissen en roggen. De duikschool neemt u mee naar duikspots met grote kans op het zien van rifhaaien, tonijnen en dolfijnen. Hoe actief u de dag ook doorbrengt: op dit privé-eiland komt u volledig tot rust. Uw eigen tuin zorgt voor extra privacy. Zin in een strandwandeling? Met een paar passen voelt u het zand al onder uw voeten.

Alphonse Island
Verafgelegen van de bewoonde wereld, omgeven door de eindeloze Indische Oceaan en uw enige bezoekers zijn een tjirpende kardinaalsvogel en rondscharrelende krabbetjes. Op dit onbewoonde eiland heeft u niet alleen de hagelwitte stranden en turquoise zee voor uzelf maar ook het weelderige regenwoud. Een dag vol natuurbelevingen sluit u af met een culinaire mix van uitmuntende internationale en creoolse smaken.

North Island
North Island is de ultieme duikbestemming in de Seychellen. Vanaf dit privé-eiland loopt u zo de zee in en bent u binnen enkele meters omgeven door kleurrijke koralen, tropische vissen en hoogstwaarschijnlijk schildpadden. Zonder andere toeristen om u heen. Dezelfde privacy ervaart u op de ongerepte stranden van dit adembenemende pareltje. Met een fantastische spabehandeling geniet u nog eens extra van de welverdiende ontspanning.