Nyungwe Canopy Walk

Ervaar Nyungwe Forest met de blik van een vogel op 70 meter boven de grond tijdens de Nyungwe Canopy Walk. De Nyungwe Canopy Walk in Nyungwe Forest bezorgt u het perspectief van een vogel over het regenwoud van Rwanda. Tussen de bomen van het regenwoud zijn drie bruggen gespannen op een hoogte van 70 meter met een totale lengte van 160 meter. Het uitzicht over de boomtoppen is fenomenaal, vooral als bewolking tussen de heuvels trekt en de zon langzaam ondergaat!

Vanaf het bezoekerscentrum wandelt u in ongeveer een uur naar de bruggen. De wandeling neemt u mee langs reusachtige varens en orchideen en u hoort en ziet de vele vogelsoorten waarvan sommigen alleen hier in Nyungwe voorkomen. Misschien spot u zelfs wel een van de 13 apensoorten die in Nyungwe leven. De wandelpaden zijn wel onderhouden, maar kunnen door de vochtigheid zeer glad en modderig zijn. Goede wandelschoenen of laarzen zijn daarom aan te raden.


ET-logo

Compleet Rwanda

Verken de prachtige natuur van Rwanda. Deze reis brengt u naar bijzondere natuurgebieden. Zo gaat u op safari en staat u oog in oog met berggorilla’s en chimpansees. Laat u verrassen tijdens deze complete rondreis door Rwanda...

Nu vanaf € 10.945 p.p

ET-logo

The Best of Rwanda

Ervaar de veelzijdigheid van Rwanda tijdens deze 13-daagse exclusieve rondreis waarbij u verblijft in stijlvolle en kleinschalige lodges, kampen en hotels die de beste service bieden. Uiteraard mag een gorillatrekking niet ontbreken in uw reis. Maar Rwanda heeft nog veel meer te bieden. Zo maakt u safari's op zoek naar de Big5 in het Akagera National Park en gaat ook op zoek na..

Nu vanaf € 20.195 p.p

Rwanda landschap
ET-logo

Welkom in Rwanda

Rwanda is een prachtige bestemming qua natuur. Geniet van indrukwekkende bergen, vulkanen en glooiende heuvels en natuurparken. Tijdens deze reis maakt u kennis met de hoogtepunten van Rwanda. En uiteraard gaat u op zoek naar de gorilla’s en chimpansees, een onbeschrijfelijke ervaring...

Nu vanaf € 7.895 p.p