Raften op de Nijl

Bent u avontuurlijk bent ingesteld? Waagt u zich dan per raft op de snelstromende rivier de Nijl. Deze rivier staat bekend om haar spectaculaire stroomversnellingen en hoogteverschillen.

De Nijl is één van de langste en meest indrukwekkende rivieren van Afrika. Bij het Victoria meer stroom de rivier Oeganda binnen. Jinja is uw uitvalsbasis als u wilt gaan raften op de witte Nijl. Tijdens het raften, peddelt u met uw medeavonturiers en gids over deze snelstromende rivier stroomafwaarts. U passeert stroomversnellingen met indrukwekkende namen zoals The Bad Place en The Dead Dutchman. De namen geven al iets weg van wat u te wachten staat. Er zijn tochten die geschikt zijn voor zowel beginners, families en de meer ervaren rafters.


Wild Waters Lodge
ET-logo

Grande Tour Oeganda

Deze Grande Tour brengt u langs de prachtige natuur en het schitterende landschap van Oeganda. Bewonder de gorilla’s in Bwindi National Park en ontmoet chimpansees in de dichte jungle van Kibale Forest National Park. Verblijf op een privé eiland midden in de ruige Nijl en geniet van de diversiteit in Queen Elizabeth National Park...

Nu vanaf € 11.475 p.p