Wellness op Mauritius

Laat uw lichaam ontspannen en uw gedachten afdwalen. Geniet van de rust en volledige privacy. In een uiterst relaxte omgeving en ondergaat u een scala aan verwennerij en therapeutische behandelingen. Shanti Maurice kijkt er naar uit om u te verwelkomen in de Nira Spa voor uw wellness op Mauritius!

Nira Spa bij Shanti Maurice
Herstellen, rustgeven, verfrissen en verjongen zijn het doel tijdens de Ayurveda-behandelingen in Nira Spa. De rustige oase van Shanti Maurice Hotel en de verfijnde keuken met hedendaagse spa-georiënteerde voeding maken uw wellnessbeleving compleet. Vind de ultieme rust, geniet van spabehandelingen en kom helemaal tot uzelf in de tropische omgeving van Shanti Maurice.

Adults only bij Paradise Cove
Bij de Cinq Mondes Spa van het boutique hotel Paradise Cove vindt u een fantastisch verzorgingsprogramma. Massages en heerlijke schoonheidsbehandelingen zorgen voor totale ontspanning. In ontspanning is het romantische Paradise Cove sowieso gespecialiseerd – het is een ‘adult only’ hotel, schitterend verscholen aan een idyllische lagune in het noorden van Mauritius.


Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa Zwembad Mountain Strand
EH-logo

Beach Break Mauritius - Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Het paradijselijke Mauritius lijkt speciaal voor een ontspannen vakantie te zijn ontworpen. Alles waar hat hart van de zonaanbidder sneller van gaat kloppen, is hier namelijk voorhanden. Maar naast zon, zee en strand beschikt Mauritius over een geheel eigen ritme en karakter. En ook aan activiteiten, belevenissen en bezienswaardigheden ge...

Nu vanaf € 2.145 p.p

EH-logo

Beach Break Zuidkust Mauritius - Heritage Le Telfair Golf & Wellness

Dit resort, dat gericht is op golf en wellness, is gelegen aan de zuidkust van Mauritius in het dorp Bel-Ombre. Bij het resort vindt u een golfbaan met 18 holes, waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. Een droom voor golfliefhebbers. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de spafaciliteiten. Kom tot rust in de Seven Colours Mil...

Nu vanaf € 2.625 p.p