Trouwen op Mauritius

Een briesje waait door de palmbomen, de lucht is strakblauw, u hoort de zee kabbelen op de achtergrond. Het wordt een perfecte dag. De dag waarop u elkaar eeuwige trouw belooft tijdens een ceremonie op het strand van Mauritius. Alles is tot in de puntjes voorbereid. Ontspan en geniet van de mooiste dag van uw leven.

Onvergetelijke dag
Uw trouwdag moet onvergetelijk worden. Daarom brengen wij u in contact met één van de beste weddingplanners van het eiland. Samen bespreekt u uw wensen. Uw kapper staat ’s ochtends vroeg al voor u klaar en een lokale topfotograaf kent de mooiste plekjes op het eiland om prachtige foto’s te schieten. Viert u het met veel vrienden, of juist intiem met een paar familieleden? Wat u ook kiest, deze dag is de perfecte start van uw leven als getrouwd stel.

Romantisch nagenieten
Of u nu getrouwd bent op het eiland, of naar het eiland komt om na te genieten van uw trouwdag, Mauritius is de perfecte plek voor een op en top romantische huwelijksreis. Overdag praat u onder de wuivende palmen na over uw fantastische trouwceremonie. ‘s Avonds wandelt u hand in hand langs de kust en geniet u van culinaire lekkernijen op een kleedje op het poederzachte zand. Langzaam zakt de zon weg in zee en kleurt de hemel verschillende tinten rood.


La Reunion - Landschap
ET-logo

La Réunion & Mauritius

Het kleine, bergachtige eiland La Réunion is voor velen een onbekende bestemming. Ontdek de bijzondere landschappen per huurauto en sluit uw vakantie af met een ontspannen verblijf op idyllisch Mauritius...

Nu vanaf € 2.795 p.p

Strand - Mauritius - Diner
ET-logo

Ontspannen op Mauritius

Hagelwitte stranden met palmbomen die wuiven in de wind. Een helderblauwe zee waar koralen en kleurrijke vissen in leven. Klinkt Mauritius niet als een heerlijke onderbreking van het hectische dagelijks leven?..

Nu vanaf € 2.495 p.p