Golfen op Mauritius

Als golfen uw passie is, dan is het tropische eiland Mauritius de perfecte bestemming voor u. Mauritius heeft uitstekende golfbanen, midden in de natuur en nooit ver van parelwitte zandstranden en de uitnodigende Indische Oceaan. Op zoek naar nog meer golfmogelijkheden? Combineer uw vakantie op Mauritius dan met een rondreis door Zuid-Afrika!

18 Holes, 72 par
Tijdens een verblijf in het Beachcomber Hotel Dinarobin kunt u gebruik maken van de 18-holes golfbaan van Paradis en de 9-holes golfbaan van Shandrani. De 18-holes 72 par golfbaan van Paradis strekt zich uit langs de iconische Morne berg en de kristalheldere lagune van het schiereiland Morne. Onder het genot van een tropische bries gaat u de sportieve uitdaging aan.

Heritage Golf Club
De Heritage Golf Club is de beste golfbaan op Mauritius. De golfbaan is veelbekroond en idyllisch gelegen in het zuiden van Mauritius tussen bergen en de Indische Oceaan. Heritage Golf Club beschikt over 27 holes en biedt voor elk niveau en handicap een uitdaging. Om deze baan te bespelen, verblijft u het beste in het luxe en intieme Shanti Maurice strandresort.


Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa Zwembad Mountain Strand
EH-logo

Beach Break Mauritius - Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Het paradijselijke Mauritius lijkt speciaal voor een ontspannen vakantie te zijn ontworpen. Alles waar hat hart van de zonaanbidder sneller van gaat kloppen, is hier namelijk voorhanden. Maar naast zon, zee en strand beschikt Mauritius over een geheel eigen ritme en karakter. En ook aan activiteiten, belevenissen en bezienswaardigheden ge...

Nu vanaf € 2.145 p.p

EH-logo

Beach Break Zuidkust Mauritius - Heritage Le Telfair Golf & Wellness

Dit resort, dat gericht is op golf en wellness, is gelegen aan de zuidkust van Mauritius in het dorp Bel-Ombre. Bij het resort vindt u een golfbaan met 18 holes, waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. Een droom voor golfliefhebbers. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de spafaciliteiten. Kom tot rust in de Seven Colours Mil...

Nu vanaf € 2.625 p.p