Kenia Wandelsafari Afrika

Vergaderen in de Keniaanse Bush

In het ongerepte Afrika kunt u in alle rust en ruimte met uw managementteam tot de kern van jullie samenwerking komen. Samen in beeld krijgen hoe uw team is opgebouwd, waar de kracht ligt en hoe het vertrouwen versterkt kan worden om als team nog beter te functioneren. Het perfecte toneel hiervoor is het Lewa Wildlife Conservancy, een prachtige privéconcessie in Kenia. Een Business Development Coach reist met u mee om het proces te begeleiden en diepgang te geven. Als u door het raampje kijkt van uw privé cessna is het u meteen duidelijk waarom we deze plek voor u kozen.

Op zoek naar inspiratie? Of staat u voor de uitdaging van een fusie, een belangrijke managementbijeenkomst of vergadering van de raad van bestuur? Afzondering is vaak de beste manier om vooruit te komen. Weg van de dagelijkse beslommeringen, zodat u tijd heeft om te zien wat voor u ligt. Maar als u na een dag het hutje op de hei verlaat, zijn daar weer die alledaagse dingen. Daarom nemen wij u en uw team mee naar een plek waar de buitenwereld ver van u afstaat, zodat u écht tot de kern komt. Uw Boardroom in the Bush.

Wij bouwen een sterk programma met u op, zodat iedere deelnemer en iedere locatie uw gespreksonderwerpen en resultaten versterken. Zo regelen we gidsen die zich in uw onderwerp verdiepen en dit terug laten komen tijdens safari’s. En wist u dat de natuur en de lokale bevolking u veel kan leren over groepsprocessen, rangorde en respect? Eventueel stellen we u graag voor aan  professionele coaches om uw succesformule verder vorm te geven.

Een lodge midden in de natuur, een vergadertafel op een privé-eiland, een bedoeïentent of de ‘captains table’ van uw eigen expeditieschip in Antarctische wateren? Het is allemaal mogelijk!


ET-logo

Op safari in Kenia: Laikipia & Masai Mara

U combineert twee van Kenia's meest opwindende en iconische bestemmingen per vliegtuig, Laikipia en Masai Mara. Een ideale reis of u nu voor het eerst op safari gaat of een doorgewinterde avonturier bent...

Nu vanaf € 8.775 p.p

Kenia - Giraffen - National Park
ET-logo

Safari en strand Kenia

Kenia is een uitstekende safaribestemming. U maakt game drives in diverse nationale parken, waaronder het beroemde Masai Mara. Tot slot verblijft u enkele dagen aan het strand om de reis ontspannen te eindigen...

Nu vanaf € 11.775 p.p