Geniet met uw familie van Kenia

Kenia is een familieland. Familiebanden zijn er sterk en het is een prachtige plek om de uwe aan te halen. Groot en klein kunnen hier samen genieten van bijzondere ervaringen. Tijdens een bezoek aan het David Sheldrick Wildlife Trust maakt u kennis met olifantjes die daar groot worden. Wedden dat zij uw hart veroveren? Misschien vindt u het leuk om ’s ochtends gewekt te worden door een giraffe die aan het raam staat. Of gaat u lekker met het hele gezin mountainbiken door de Afrikaanse savanne? Kenia zit vol verrassingen voor iedereen.

Olifantjes op ooghoogte
Zo’n olifantje met een dekentje op zijn rug, dat steelt direct uw hart. Ontmoet de weesolifantjes die in het David Wildlife Sheldrick Trust worden opgevangen. En leer hier alles over deze iconen van Afrika. Een geweldige belevenis voor uw (klein)kinderen én voor uzelf. Helemaal bijzonder is het om vooraf een olifantje te adopteren. Tijdens uw bezoek kunt u er kennis mee maken. Zo draagt u bij aan de terugkeer naar hun natuurlijke habitat.

Giraffen aan de ontbijttafel
In een groene buitenwijk van Nairobi staat een landhuis dat u mee terug neemt in de tijd, naar het Britse Kenia. In de schitterende tuinen en op de zonnige terrassen voelt u zich even een landheer of -dame. Schrik niet wanneer ’s ochtends een giraffe zijn kop door het venster steekt. In de tuin woont namelijk een familie giraffen, die net als uw gezin geniet van de rust in deze prachtige omgeving. Samen ontbijten?

Tarzan in de tropen
Van een touw aan de hoogste tak van een boom het kristalheldere water van een rotspoel in duiken: dat blijft leuk. In de Mathewsbergen vindt u schitterende plekken om heerlijk te zwemmen. Uw kinderen zullen de natuurlijke waterslides fantastisch vinden. Helemaal avontuurlijk zijn fietstochten met het gezin door de Keniaanse hooglanden. Let u wel op, dieren hebben hier altijd voorrang.