Paardrijden door Botswana

Naast een jeep- of bootsafari kunt u op een aantal plekken in Botswana ook een safari te paard maken. Op de rug van een paard bent u nog dichter bij de natuur dan in een auto of boot.

Safari’s te paard vinden plaats onder begeleiding van een gids en met goed getrainde paarden. Er zijn vaak verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een uur, een dag of zelfs meerdere dagen op pad. Om een safari te paard te kunnen maken is het prettig als u enige rijervaring heeft, maar het is niet altijd een vereiste. U moet zich zeker voelen op een paard en het tempo van een groep kunnen bijhouden. Locaties waar paardrijden tot de mogelijkheden behoort zijn bijvoorbeeld de Kalahari en de Makgadikgadi Pans.


Leeuw Lion
ET-logo

Complete safari & natuur beleving Zuid-Afrika

Het beste in wild- en natuurbeleving van Zuid-Afrika. Één reis, 4 verschillende gebieden, een complete beleving! Spot de ‘Big Five’ in Madikwe; ga opzoek naar het zeldzame wild welke in de Kalahari leeft; geniet van het heerlijke eten, drinken en rust in de Wijnlanden; laat uw zintuigen verwennen in het Grootbos reservaat. Complete ontzorging in comfortabele vijf sterren a..

Nu vanaf € 15.295 p.p

Rovos Rail Trainsafari - Namibie
ET-logo

Namibië Rovos Rail treinsafari

De nostalgische Rovos Rail trein volgt een afwisselende route van Pretoria, Zuid-Afrika naar Namibië. Terwijl het woestijnlandschap aan u voorbij trekt, geniet u van de service en de sfeer aan boord. De excursies en activiteiten geven deze treinreis extra karakter...

Nu vanaf € 13.295 p.p