Khwai Private Reserve

Dit gebied van 200.000 hectare groot, dat rijk is aan wildlife, is gelegen in het oostelijke deel van de Okavango, precies tussen het Chobe National Park en het Moremi Game Reserve in.

Daarnaast bewerkstelligt de aanwezigheid van het Khwai Riverfront dat de omstandigheden voor grote populaties aan wildlife ideaal zijn. Onder meer impala's, vele olifanten, diverse ‘grote katten’ wilde honden, nijlpaarden en krokodillen zijn bewoners van dit gebied. De landschappen variëren van open graslanden en kanaaltjes en waterwegen tot de savanne achterlanden met plaatselijke bosgebiedjes. Het gebied herbergt daarnaast een grote variëteit aan bijzondere vogels en planten. 


ET-label

Exclusief safarikamp in Botswana

Altijd al een unieke reis willen maken in uw eigen privégezelschap? Samen met vrienden? Of met uw kinderen? Maak kennis met de ruige wildernis en natuur van Botswana op bijzondere wijze – namelijk per mobiele safari. Middenin de bush verblijft u in een intiem tentenkamp, welke met u meereist. Geniet na een lange dag vol avontuur van een driegangendiner bereid door de chef-kok. ..

Nu vanaf € 12.295 p.p


ET-label

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p