ACCOMMODATIES IN St. Lucia

Sugar Beach - a Viceroy Resort

Middenin 100 hectare ongerept regenwoud, op de locatie van een 18e eeuws suikerplantage, ligt het luxe Sugar Beach (a Viceroy Resort). Dit topische paradijs ligt nabij de Piton-bergen, vernoemd op de Werelderfgoedlijst van UENSCO.  

De voormalige suikerplantage is omgetoverd tot een modern resort, met witte villa's verscholen tegen de heuvels. Bij aankomst ontmoet u uw butler, welke 24/7 voor u klaarstaat. U start de dag met een smakelijk ontbijt op het terras van Great House.  

Aansluitend kunt u kiezen uit een scala aan activiteiten om uw dag te vullen, met een groot tropisch regenwoud en prachtig zandstrand heeft Sugar Beach voor zowel avonturiers als zonaanbidders voldoende te bieden.

Ontdek het eiland onder begeleiding van een privégids, bewonder de flora en fauna van bovenaf terwijl u per zipline over het regenwoud 'vliegt', neem deel aan een van de fitnesslessen of geniet van een ontspannende dag aan het zwembad en de azuurblauwe zee.

Ontdek het kleurrijke onderwaterwereld rondom het eiland tijdens een snorkelexcursie of wandel naar de Rainforest Spa, waarbij de wandeling over de kronkelende houten loopbruggen al even indrukwekkend is als de Spa zelf.  Bij de unieke setting van Rainforest Spa gaat de omgeving naadloos over in de boomhutten waar diverse behandelingen geboekt kunnen worden. Alle behandelingen worden uitgevoerd met ingrediënten afkomstig uit de vulkanische bronnen en plantages van het eiland, zoals banaan, kokosnoot, aloë vera en cacaoboter.

U loopt van het zwembad zo naar Bayside Restaurant, waar u in informele sfeer kunt genieten van uw lunch of diner. Voor een meer romantische ambiance kunt u aanschuiven bij The Great Room, waar in koloniale stijl met kaarslicht verfijnde gerechten met Caribische invloeden en lokale delicatessen worden geserveerd.

Geniet van een avondmutsje bij een van de bars, zoals Bayside Bar waar de prachtige zonsondergang de ideale setting is voor een verfijnde wijn.  Trek u na een intensieve dag terug in uw luxe kamer, villa, strandbungalow of residentie in koloniale stijl te midden van tropische tuinen en hoge bomen voor uw volledige privacy.