ACCOMMODATIES IN Chili

Hotel Lago Grey

Gelegen aan het Grey Lake, omgeven door een kristalheldere gletsjer, granieten bergtoppen, bossen en rivieren, is Hotel Lago Grey de ideale uitvalsbasis om het fabelachtige Torres del Paine National Park en de Grey gletsjer te ontdekken. Het hotel biedt uitstekende service en faciliteiten. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het Paine massief en het blauwe meer met drijvende ijsschotsen. De superior kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en bieden door de kamerhoge ramen een majestueus uitzicht op het meer en de gletsjer. Verrijk uw dinerervaring met authentieke gerechten in een rustieke, elegante ambiance en een magnifiek uitzicht over de bergketens. Ieder gerecht wordt geserveerd met bijpassende wijn om de smaakbeleving compleet te maken. Sluit de avond af met een Pisco Sour of Kir Royal in de bar. Uw avontuur in deze prachtige hoek van het Chileense Patagonië zal onvergetelijk zijn! 

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p