ACCOMMODATIES IN Chili

Hotel Hare Uta

Hotel Hare Uta ligt zo'n vijf kilometer buiten het centrum van Hango Rao en is een kleinschalig verblijf op Paaseiland. Het hotel bestaat uit een aantal kamers, verdeeld over stenen huisjes, Hare Maea genaamd. Vanaf uw privébalkon heeft u uitzicht op de tuin, op zee, of kunt u met een drankje wegdromen bij de zonsondergang. Kom tot rust in de spa of neem een verkwikkende duik in het zwembad. Het menu van het restaurant is geïnspireerd op lokale producten en eeuwenoude recepten. Hare Uta dient als uitstekende uitvalsbasis voor een verblijf op Paaseiland. Maak wandeltochten over de noordkust, fiets richting de beroemde lavagrotten, geniet van een boottocht rond het eiland of klim naar de top van een vulkaan.

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p