ACCOMMODATIES IN Chili

Altiplanico Rapa Nui

Altiplanico Rapa Nui ligt een stukje buiten het dorp Hanga Roa op Paaseiland, aan de kust van de Stille Oceaan. Het hotel is gebouwd in een traditionele stijl en wordt omringd door natuurschoon. Uw verblijf bevindt zich in een van de kleine huisjes die verspreid liggen over het terrein, en is voorzien van een privéterras. Het interieur heeft een rustige uitstraling met veel licht, houten elementen en sprekende kleuraccenten. Strijk neer in de heerlijke tuin of aan het zwembad terwijl u geniet van de omgeving en het uitzicht. 's Avonds kunt u aanschuiven voor een drankje of diner in het restaurant. Vanuit Altiplanico Rapa Nui verkent u eenvoudig het eiland en haar bezienswaardigheden.

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p