ACCOMMODATIES IN Brazilië

Pousada BGK

Barra Grande is een verborgen paradijs in het noordoosten van Brazilië. Direct aan de zee in de schaduw van kokospalmen ligt BGK. Deze pousada combineert de typische en natuurlijke kenmerken van de regio met uitstekende service en gastvrijheid. Tussen de palmbomen verspreid vindt u een strandbar, kiteboard school, kajaks en een zwembad met delen voor volwassenen en kinderen. Er is tevens een bar en restaurant waar ontbijt geserveerd wordt. Uw bungalow is gemaakt van hout met een rieten dak en een balkon. Deze liggen tussen de palmbomen of direct aan het strand. In de omgeving is een scala aan activiteiten mogelijk van boottochten tot watersporten. In de avond kunt u terecht in het charmante dorp voor een drankje, livemuziek en heerlijke lokale gerechten.

ET-logo

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is al even overweldigend als afwisselend. In deze reis bezoekt u alle landschappen: de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld, het Amazonegebied als ‘long van de aarde’, de meer onbekende savanne van Brazilië bij de hoofdstad en het ultieme tropische eiland Fernando de Noronha. Elke dag wordt er wel een nieuwe plant- of diersoort ontdek..

Nu vanaf € 12.995 p.p

ET-logo

Rondreis Noord-Brazilië

Ontdek het onbekende noorden van Brazilië in deze 22-daagse rondreis. Spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en eindeloze stranden vormen de ingrediënten van deze ideale reis voor koppels of het hele gezin. U ontdekt de bruisende steden Rio de Janeiro en Salvador en de canyons, grotten en watervallen van Chapa Diamantina. In Lencois Maranhenses verkent u de hage..

Nu vanaf € 13.475 p.p