Beleef Europa
Europa

Reizen in Europa

Europa is een veelzijdig continent. De reisafstanden zijn klein, maar de variatie aan landen is groot. Op dit moment biedt ExperienceTravel Europa op bescheiden schaal aan.

Het reisaanbod van ExperienceTravel richt zich in Europa op onder meer wijnreizen,  bijzondere stedentrips en het winterse Lapland. Italië is een wijnland waar u in klein gezelschap een bijzondere reis kunt maken met bezoeken aan de beste wijnhuizen van het land. Doordat u met vinoloog Gijs van Bilsen reist, proeft u niet alleen de beste wijnen, maar krijgt u ook interessante achtergrondinformatie en rondleiding achter de schermen die voor anderen niet toegankelijk zijn. U wordt persoonlijk ontvangen door de patron van het wijnhuis zelf en geniet uiteraard ook van culinaire gerechten. Uw smaakpapillen worden zeer verwend op deze Europese bestemmingen. 

Bij een citybreak zal men waarschijnlijk niet meteen aan Rusland denken en dat maakt Moskou en St. Petersburg des te origineler. Beide steden stralen allure uit, hebben binnensteden vol historie en musea en vormen een interessante combinatie van Westerse en Russische invloeden. 

Sprookjesachtige winterlandschappen, knapperende haardvuren en bijzondere overnachtingsmogelijkheden vindt u in Lapland.

voorbeeldreizen Europa

Radisson Slavyanskaya Hotel was het eerste westerse en luxe hotel na de val van het communisme. Twee eeuwen later is het nog altijd een zeer populair hotel mede dankzij de gunstige ligging. Het moderne Radisson Slavyanskaya Hotel ligt op loopafstand van...

Activiteit
De eerste wijnbouwactiviteiten van de Frescobaldi's dateren uit de 14e eeuw. Documenten uit de jaren daarop verhalen van leveranties aan wereldlijke en geestelijke vorsten, handelaars en kunstenaars uit heel Europa. In de loop van de eeuwen werden de...
Accommodatie
Kempinsky Hotel (St. Petersburg)
‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal’
Albert Einstein
Voorbeeldreis
Noorderlicht en ijshotel
Nu vanaf € 4.995
Activiteit
Tenuta dell’Ornellaia