Vietnam in stijl

15-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 5.545 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Beste accommodaties van Vietnam
 • Stadswandeling Hanoi
 • Luxe boottocht Halong Bay
 • Kleurrijk en charmant Hoi An
 • Rijk verleden Hué
 • Exclusieve strandafsluiting

Geniet in 15 dagen niet alleen van de mooiste steden en natuur van Vietnam, maar ook van de beste hotels in het land. U overnacht in topaccommodaties die beroemd zijn om hun uitstekende service.

De reis begint uiterst aangenaam in Hanoi. Wanneer u geacclimatiseerd bent, maakt u een stadswandeling met een gids. De volgende dag gaat u aan boord van de luxe Paradise Cruise. Deze kleinschalige boot vaart door de sprookjesachtige Halong Bay. Het is genieten om op het zonnedek te zitten en de mooiste panorama’s aan u voorbij te zien trekken. U overnacht op de boot. De volgende bestemming is Hoi An. U verblijft aan het strand in The Nam Hai, een van de beste accommodaties van Azië. De komende dagen staan volledig in het teken van ontspanning. Via Hué, waar u per cyclo door de stad rijdt en onder meer een kleurrijke markt bezoekt, reist u naar Ho Chi Minh. Tot slot verblijft u op een klein eilandje voor de kust bij Nha Trang. Het exclusieve Six Senses Ninh Van Bay is uw laatste onderkomen. U overnacht in een zeer comfortabele en stijlvol ingerichte villa met eigen zwembad. Een heerlijk einde van een onvergetelijke reis!

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, vervoer met gids en chauffeur, binnenlandse vluchten, overnachtingen en genoemde activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

De kalkstenen eilanden in Halong Bay dankzij hun vorm bijnamen dragen zoals De Olifant en Vechtende Haan?

Programma
 • Dag 1-2 Amsterdam - Hanoi

  U vliegt per KLM naar Hanoi, waar u de volgende ochtend aankomt. U wordt naar uw hotel gebracht en heeft de rest van de dag vrij.

 • Dag 3 Hanoi

  Wandel met uw gids door de drukke, charmante oude stad. U ziet onder meer de literatuurtempel en bezoekt de zevenhonderd jaar oude universiteit van Hanoi. ’s Avonds dineert in een uitstekend restaurant.

 • Dag 4 Hanoi - Halong Bay

  U gaat aan boord van een luxe boot in Halong Bay. Geniet van het landschap met de ontelbare, fotogenieke kalkstenen rotsen. Bewonder de zonsondergang met een cocktail in uw hand.

 • Dag 5 Halong Bay - Hoi An

  Zie de zon opkomen in het mooie landschap tijdens een Tai Chi les aan boord. Aan het einde van de dag vliegt u naar Danang en wordt u naar uw hotel gebracht. 

 • Dag 6-7 Hoi An

  Verblijf in een van de beste accommodaties van Azië, waar het u absoluut aan niets zal ontbreken. Twee vrije dagen waarin u kunt ontspannen aan het strand of Hoi An kunt verkennen.

 • Dag 8 Hoi An - Hué

  De Hai Van Pass is de mooie grens tussen noord- en zuid Vietnam. De hoogste top hult zich vaak mysterieus in nevelen. Via de pas bereikt u Hué aan de beroemde Parfumrivier, maar voor het zover is bezoekt u onderweg het Cham museum en de Marble Mountains waar in de grotten talloze Boeddhistische beelden te zien zijn. 

 • Dag 9 Hué

  Een stadstour laat u de charme van Hué ontdekken. Per cyclo rijdt u door de oude stad en bezoekt u het serene Tinh Tam Lake waar vroegere keizers al graag kwamen om te ontspannen. Ook brengt u een bezoek aan een levendige en kleurrijke markt.

 • Dag 10 Hué - Ho Chi Minh

  In de ochtend vliegt u naar Ho Chi Minh. Verken de stad met haar historierijke gezicht al wandelend.

 • Dag 11 Ho Chi Minnh - Nha Trang

  Alleen het beste is goed genoeg tijdens deze afwisselende rondreis. Daarom vliegt u vandaag naar Nha Trang, waar op een afgelegen eilandje het exclusieve Six Senses Ninh Van Bay Resort ligt. 

 • Dag 12-13 Nha Trang

  U verblijft in een stijlvolle en luxe beachfront poolvilla. Privacy en comfort zijn hier de sleutelwoorden. U wordt wakker met de mooist denkbare uitzichten op zee. 

 • Dag 14-15 Nha Trang - Amsterdam

  Aan uw droomverblijf in Vietnam komt helaas een einde. U wordt naar het vliegveld van Nha Trang gebracht. Via Ho Chi Minh vliegt u terug naar Amsterdam.

Route
De reis start in Hanoi waarna u naar Halong Bay reist. Maak een luxe boottocht en vlieg daarna naar midden-Vietnam. Verblijf aan het strand van Hoi An en ontdek keizerlijk Hué. Na Ho Chi Minh stad is het genieten geblazen in een luxe resort in de baai van Nha Trang.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Aruba, Australië, Curaçao, Bonaire, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika.