Tropische wateren bij Cebu

10-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 2.425 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Zwemmen met walvishaaien
 • Uitstekende duikmogelijkheden op Cebu
 • Eventueel makkelijk om te eilandhoppen
 • Indrukwekkende jungle in het binnenland
 • Taoïstische tempel op Cebu
 • Bezoek Kawasan Falls

Hoe ziet uw perfecte dag op een tropisch eiland eruit? Wakker worden met het zonlicht op uw huid, een heerlijk ontbijt op het balkon en dan op pad om te gaan snorkelen. Of misschien wel zwemmen met walvishaaien? Sluit de avond romantisch af met een diner in het Cowrie Cove al fresco visrestaurant.

Een van de beste accommodaties op het eiland is het Shangri-La's Mactan Resort & Spa. Zoals we het kennen van de prachtige plaatjes ligt ook dit resort aan een heerlijk tropisch zandstrand en we beloven u, de werkelijk is nog mooier. Kom tot rust na een dag in of op het water in uw luxe kamer. Laat de indrukken van de dag op u inwerken. Fris u weer op want er staat een heerlijk diner op uw te wachten en de volgende dag doen we het nog eens over!

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen op basis van ontbijt en diner en transfers inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • De massages van de Chi Spa's Hilot van het Shangri-La's Mactan Resort & spa bekend staan op het eiland? Zeker de moeite waard om een welness behandeling te reserveren. 
Programma Accommodaties
 • Dag 1-2 Amsterdam - Manilla

  Zodra het vliegtuig opstijgt kan uw vakantie beginnen. Ontspan en geniet van de service aan boord. Na circa 16 uur vliegen landt u in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. 

 • Dag 3-7 Cebu

  U vliegt deze ochtend verder naar Cebu. Bij aankomst wordt u naar het Shangri-La's Mactan Resort & Spa gebracht. Hier waant u zich in een tropisch sprookje. Wordt wakker en stap op uw balkon om de eerste zonnestralen op te vangen. Voel de kalmerende zeebries en bedenk dan wat u met de dag wilt doen. Maak de dag vrij om de levendige cultuur van Cebu te ervaren. De indrukwekkende musea en kerken laten u voelen hoe het was in de tijd dat Cebu nog toebehoorde aan Spanje. Maar naast cultuur staat Cebu bekend om de prachtige zandstranden en tropische blauwe wateren. U kunt met gemak de komende dagen slijten door met uw snorkel in zee te liggen en met verwondering de onderwaterwereld met eigen ogen te zien. U kunt op Cebu ook zwemmen met walvishaaien. Mocht u hierin interesse hebben, vraag ons dan naar de beste plek en het beste seizoen. 

  Andere excursiemogelijkheden die we kunnen aanraden zijn een bezoek aan de nabij gelegen eilanden Bantayan en Malapascua. Hier kunt u heel goed duiken. Ook een bezoek aan Sumilon Island is een fijne tip. Dit is natuurgebied beschikt over de meeste indrukwekkende witte stranden. Voor de cultuurliefhebbers is de Taoïstische tempel een interessante bezienswaardigheid, welke openbaar is voor alle bezoekers.

 • Dag 8 Cebu - Manilla

  Vandaag kunt u nog zelf invullen maar aan het eind van de middag vliegt u weer terug naar Manilla voor een laatste nacht in het Peninsula Hotel. U kunt alvast wennen aan meer drukte en hectiek wanneer u in de avond dineert in de stad. U kunt er echter ook voor kiezen om het ontspannen gevoel zo lang mogelijk te koesteren en dan is een diner in The Peninsula een zeer goede keuze. 

 • Dag 9-10 Manilla - Amsterdam

  Uw tropisch sprookje komt ten einde maar met een goede afloop. Vol fijne herinneringen stapt uw op de KLM vlucht terug naar Amsterdam, waar de volgende dag aankomt.

 • Terwijl u op uw balkon stapt,schijnt het tropische zonlicht overu heen en een kalmerende zeebries langs. Uw vakantie is begonnen in het Shangri-La's Mactan Resort and Spa opCebu. Met tegenzin verlaat u de luxe van uw kamer, maar er wacht een levendige...
Route
Na circa 12 uur vliegen staat u in de hoofdstad van de Filipijnen, Manilla. U heeft een dag om Manilla te verkennen voordat uw tropische strandvakantie start. Met een binnenlandse vlucht vliegt u door naar Cebu en wordt u naar uw accommodatie gebracht.