Subliem Zuid-Afrika

9-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 7.145 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Overnacht in exclusieve accommodaties van Morukuru
 • Ga op safari in een malariavrij wildpark
 • Beschik over een privé safari jeep met eigen chauffeur
 • Diverse excursiemogelijkheden bij De Hoop Nature Reserve
 • Reis in rustig tempo
 • Kans om wilde honden én walvissen te zien

Laat u veroveren door de magie van de weelderige Zuid-Afrikaanse natuur en haar indrukwekkende wildleven. U verblijft in zowel het noorden als het zuiden van Zuid-Afrika en overnacht in drie uitstekende accommodaties van de Morukuru Family op toplocaties.

De Morukuru Family hecht er veel waarde aan dat u tijdens uw verblijf geniet van vrijheid en quality time met vrienden en familie. U kunt onbezorgd genieten van uw reis en uw eigen tijdschema en planning bepalen, in de wetenschap dat alles goed geregeld is. Indien gewenst staan een privé kok, butler of nanny voor u klaar om alle zorgen uit handen te nemen. Tijdens deze reis verblijft u één nacht in het Atholplace Hotel in Athol, een chique buitenwijk van Johannesburg. Vervolgens reist u door naar het noorden van Zuid-Afrika voor een verblijf van drie nachten in het Owner’s House in Madikwe Game Reserve. De kans is zeer groot dat u hier de ‘big 5’ tegenkomt en ook de zeer zeldzame wilde hond verblijft in dit gebied. Het reservaat is niet de allerbekendste van Zuid-Afrika, maar daardoor juist een juweeltje dat u niet mag missen. Bovendien komt er geen malaria voor. Uw derde stop is in het uiterste zuiden van Zuid-Afrika. Hier verblijft u drie nachten in het Ocean House in het Hoop Nature Reserve. De ideale locatie voor fietsers, wandelaars en vogelspotters. Zoals de naam doet vermoeden ligt deze accommodatie vlakbij zee. Hierdoor zijn de tal van excursies mogelijk, zowel op het land als op het water. 

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen met maaltijden en vermelde safari-activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • De beroemde big 5 bestaat uit de leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant
Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam - Johannesburg

  U vliegt vanuit Amsterdam met KLM naar OR Tambo International Airport in Johannesburg. Hier wordt u opgewacht en begeleid naar AtholPlace Hotel. U verblijft één nacht in een Deluxe Suite zodat u de mogelijkheid heeft te ontspannen na de lange vlucht en weer kunt opladen voor het volgende deel van uw reis.

 • Dag 2-5 Madikwe Game Reserve

  Op dag twee vertrekt u uit uw hotel in Johannesburg en vliegt naar het Owner’s House in Madikwe Game Reserve. Hier verblijft u drie nachten. Tijdens uw verblijf beschikt u onder andere over een privé jeep met gids alsmede een privé chef en butler. Alle maaltijden en drankjes zijn bij uw verblijf inbegrepen. In deze dagen kunt u allerlei safari's ondernemen en deelnemen aan optionele activiteiten als boottrips. Om uw verblijf extra speciaal te maken kunt u genieten van een ontbijt of diner midden in de bush of slapen onder de fonkelende sterrenhemel van Zuid-Afrika.

 • Dag 6-7 De Hoop Nature Reserve

  Via Johannesburg vliegt u naar Kaapstad. Daar wordt u van het vliegveld gehaald en naar uw accommodatie in De Hoop Nature Reserve gereden. U verblijft hier drie nachten in het Ocean House. Wederom heeft u de beschikking over een privé ranger, jeep, chef en butler. Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Vanuit uw verblijf trekt u het omliggende natuurreservaat in en kunt u wandelingen maken of mountainbiken. Het gebied ligt aan zee en telt tientallen kilometers aan ongerepte stranden. Ook kunt u genieten van bergen en de bush. Met 260 verschillende soorten kunt u eindeloos vogels spotten. In de maanden juli tot november trekken Zuidkaper walvissen langs de kust. Een indrukwekkend schouwspel. 

 • Dag 8-9 Kaapstad-Amsterdam

  Het einde van deze bijzondere reis. We hopen dat u heeft genoten. Op deze laatste dag wordt u van uw accommodatie naar de luchthaven van Kaapstad gereden, vanwaar u terug vliegt naar Amsterdam. 

 • Atholplace Hotel en Atholplace Villa bevinden zich beiden in Athol, een chique buitenwijk van Johannesburg. Het nabijgelegen Sandton is dé plek in Johannesburg om te shoppen of te genieten van een verscheidenheid aan terrassen en restaurants. Atholplace...
 • Het Morukuru Owner’s House is onderdeel van de privé safarilodge van Morukuru, grenzend aan het Madikwe Game Reserve, een malariavrij reservaat. Het bestaat uit drie accommodaties die alle een exclusieve wildlife ervaring bieden: Farm House,...
 • Het Morukuru Ocean House is een ruim familiehuis met uitzicht op zee enbevindt zich in de Hoop Nature Reserve. Dit gebied is dé ideale locatie voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Het gebied staat bekend om zijn diversiteit aan vogelsoorten...
Route
Na aankomst in Johannesburg, vliegt u naar het noordwesten voor een safariverblijf in het Madikwe Game Reserve. Op de vijfde dag verruilt u de wildernis voor de kust in De Hoop Nature Reserve.
Peter van Tilburg bezocht Zuid-Afrika

We zijn inmiddels de hele wereld over geweest met ExperienceTravel en ze slagen er iedere keer weer in om onze verwachtingen te overtreffen. Zowel reisinhoudelijk als qua serviceniveau.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Aruba, Australië, Curaçao, Bonaire, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika