Safari in stijl

9-daagse reis
Op basis van 2 volwassenen
Nu vanaf € 4.775 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Binnenlandse vluchten tussen de lodges
 • Ontdek de Big 5 in het Timbavati Private Game Reserve
 • Grote diversiteit wildlife
 • Geniet van rust en natuur
 • Eigen plunge pool bij de Phinda Mountain Lodge
 • Verblijf inclusief safari's

Deze 9-daagse reis is voor de echte natuur- en wildlife liefhebber. Ontdek niet alleen de 'Big Five' maar ook de krokodillen en vele vogelsoorten in het iSimangaliso Wetland Park. Vanuit de Phinda Mountain Lodge is het zelfs mogelijk een schildpad tour te maken en (in het juiste seizoen) walvissen te gaan spotten. Ontdek de grote diversiteit aan dieren in Zuid-Afrika.

Vroeg op voor de morning game drive om daarna in alle rust in de schaduw van de bomen te ontbijten en de rest van de dag te plannen. De Ngala Safari Lodge is een uitstekende uitvalsbasis voor het ontdekken van het Kruger National Park. De lodge ligt in het Timbavati Private Game Reserve dat grenst aan het Kruger en waar het wild zonder hekken volledig vrij kan bewegen. Geniet in de middag van de rust bij het zwembad en maak u weer klaar voor de volgende game drive bij het vallen van de avond. De stijl en aantrekkelijkheid van deze lodge mengen feilloos met de natuurlijke en ruige schoonheid van de omgeving.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn de retourvlucht naar Johannesburg met de KLM, binnenlandse vluchten, overnachtingen met drie dagelijkse maaltijden en safari activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Het iSimangaliso Wetland Park het op twee na grootste park in Zuid-Afrika is en dat dit moeraslandschap bestaat uit vijf afzonderlijke ecosystemen?

Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam-Johannesburg

  U vliegt van Amsterdam Schiphol met de KLM rechtstreeks naar Johannesburg. U verblijft hier één nachtje om bij te kunnen komen van de vlucht en de volgende dag weer fris de reis naar Durban te vervolgen.

 • Dag 2-4 Phinda Private Game Reserve

  U vliegt naar de havenstad Durban, een belangrijke toegangspoort en inkomstenbron voor Zuid-Afrika. De regio en omgeving van Durban staan bekend om de lange zandstranden. U kunt hier het hele jaar zwemmen en verschillende watersporten beoefenen. Aansluitend op de vlucht naar Durban heeft u een transfer naar de Phinda Mountain Lodge. U verblijft drie nachten in deze prachtige lodge, gelegen in het Phinda Private Game Reserve. Het Game Reserve ligt vlakbij het iSimangaliso Wetland Park dat op de werelderfgoedlijst staat. U kunt hier een prachtige tocht over het meer maken en u verbazen over de diversiteit aan vogels. Bovendien komen hier ook veel krokodillen en nijlpaarden voor. Met wat geluk ziet u ook de zwarte neushoorn. De lodge is een belevenis op zich. U overnacht in een van de suites met een eigen veranda en plunge pool. De avonden sluit u sfeervol af met een diner in de verlichte boma, een typisch Afrikaans openlucht restaurant.

 • Dag 5-7 Timbavati Private Game Reserve

  U laat de Kwazulu Natal regio achter u en vliegt naar de privé-airstrip van de Ngala Safari Lodge. De lodge ligt in het Timbavati Private Game Reserve dat grenst aan de oostkant van het Kruger National Park. De naam Timbavati betekent ‘de plek waar iets heiligs naar de aarde kwam’ en waarmee de zeldzame witte leeuwen van Timbavati worden bedoeld. De safarilodge beschikt over meerdere cottages verspreid over het terrein. Ook zijn er familiekamers te boeken en staat er een eigen safari terreinwagen klaar. U maakt vanuit de lodge verschillende game drives waarbij u de imposante ‘Big 5’ kunt tegenkomen. Mocht u na de game drives nog niet genoeg hebben van het speuren naar wild, dan kunt u ontspannend vanuit het zwembad hun waterdrinkplaats in de gaten houden.

 • Dag 8-9 Timbavati-Johannesburg-Amsterdam

  Vandaag pakt u de koffer weer in en wordt u naar de airstrip gebracht voor uw terugvlucht naar Johannesburg. Aansluitend boeken wij een vlucht naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

 • Het Phinda Private Game Reserve grenst aan het iSimangaliso Wetland Park. Phinda beschikt over zeven verschillende ecosystemen. Hierdoor treft u een zeer gevarieerd wild- en vogelleven aan. Ook op zee kunt u onvergetelijke excursies maken waarbij u walvissen...
 • Aan de rand van Kruger National Park, in het Timbavati Private Game Reserve, ligt Ngala Safari Lodge. De lodge beschikt over meerdere cottages en een exclusieve familiekamer. Bij het gebruik van deze kamer is een privé safari terreinwagen inbegrepen....
Route
U vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Johannesburg met de KLM. Omdat u laat aankomt heeft u een overnachting in Johannesburg, voordat u verder vliegt in een kleiner toestel naar uw eerste lodge in het Phinda Private Game Reserve. Van hieruit heeft u een vlucht naar het Timbavati Game Reserve.
Lisette Joosten bezocht Zuid-Afrika

Als ik ergens naartoe ga lees ik me zo goed in dat de reisexperts in het verleden eigenlijk nooit iets konden toevoegen. Dat kunnen de adviseurs van ExperienceTravel nadrukkelijk wél! Ze komen vaak met bijzondere voorstellen voor plaatsen die ik zelf nog niet heb ontdekt.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika