Per vliegtuig naar luxe privéreservaten

12-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 9.195 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Safari's van wereldklasse
 • Ultiem luxe accommodaties
 • Reis per vliegtuig tussen de safariparken
 • Grote kans op de big five
 • Verken de Oostkust
 • Inclusief veel extra's zoals maaltijden en activiteiten

Deze reis door Zuid-Afrika is het neusje van de zalm qua luxe en safaribeleving. U vliegt van privé safarigebied naar privé safarigebied en overnacht in de meest exclusieve lodges. De beste rangers nemen u mee op zoek naar het grote wild.

Uw safarireis begint al in alle comfort met uw vlucht per KLM naar Johannesburg. Eenmaal aangekomen kunt u bijkomen van uw vlucht in het luxe airporthotel, voordat u de volgende morgen doorvliegt naar uw eerste safaribestemming, het Madikwe Game Reserve. Hier gaat u te voet en per 4WD op safari met ervaren rangers. Grote kans dat u hier de big five al van uw lijstje kunt strepen! Vervolgens vervolgt u uw reis naar het Ngala Private Game Reserve. Het laatste safarireservaat dat u aandoet is Phinda Private Game Reseve. Ook hier draait alles om de safaribeleving. Maar het is ook goed vertoeven in uw heerlijke accommodatie. U gaat hier nog twee dagen op safari‚ voordat u naar Durban airport wordt gebracht en via Johannesburg weer terugvliegt naar Nederland.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, binnenlandse vluchten, overnachtingen met ontbijt (in de safari lodges ook lunch, diner en lokale drankjes) en vermelde safari-activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • Het gevangenisnummer 46664 van Nelson Mandela is nu een symbool voor het AIDS-Project.
Programma Accommodaties
 • Dag 1: Amsterdam - Johannesburg

  U vliegt vandaag rechtstreeks met de KLM naar Johannesburg. U landt in de avond op de luchthaven van Johannesburg waar u wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging. Hierna wordt u begeleidt naar uw accommodatie.

 • Dag 2: Johannesburg - Madikwe Game Reserve

  In de ochtend zal iemand u begeleiden naar een ander stuk van de luchthaven, waar uw vliegtuigje klaar staat om u naar het Madiwke Game Reserve te vliegen. De Madikwe Safari Lodge ligt in het natuurreservaat Madikwe en biedt uitzicht op de wildernis en het schilderachtige landschap. 

 • Dag 3 - 4: Madikwe Game Reserve

  Het land waar Madikwe nu ligt werd vroeger gebruikt als landbouwgrond. De arme grond betekende dat landbouw meestal niet succesvol was. De Zuid-Afrikaanse regering heeft toen besloten er een nationaal park van te maken om zo toch de omgeving economisch te kunnen blijven helpen. Momenteel is Madikwe Game Reserve het vijfde grootste wildreservaat en nog wat minder ontdekt door de toeristen dan het Kruger Nationaal Park. Doordat het park in een malariavrij gebied ligt, is het ook geschikt voor families met kinderen.

 • Dag 5: Madikwe Game Reserve - Ngala Private Game Reserve

  U wordt vanuit het Madikwe Game Reserve weer teruggereden naar Johannesburg. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Hoedspruit. Grenzend aan het Kruger National Park ligt het Timbavati Game Reserve. Hier vindt u het bijzondere Ngala Tented Camp. Zes exclusieve tenten staan aan de oever van de Timbavati rivier. Ngala Tented Camp is dé locatie voor diegenen die luxe waarderen‚ maar tegelijkertijd het bushgevoel optimaal willen beleven. Vanuit het luxueuze tentenkamp onderneemt u diverse loop- en jeepsafari's.

 • Dag 6 - 7: Ngala Private Game Reserve

  Als de dag aanbreekt in de Afrikaanse bush, zal een zacht getik op de deur u wakker maken. Uw ranger ontmoet u in de ontbijtruimte met geurige koffie of thee met koekjes of beschuit. Dit is het goede moment om te bespreken wat u graag wilt zien vandaag. Het Ngala Private Game Reserve is de thuisbasis van de big five, maar staat voornamelijk bekend om grote troepen leeuwen en incidentele waarnemingen van de wilde hond, evenals grote kuddes olifanten en buffels.

 • Dag 8: Ngala Private Game Reserve - Phinda Private Game Reserve

  U verlaat het schitterende Ngala Game Reserve en vliegt naar uw volgende verblijf midden in het privé reservaat van Phina. Hier verblijft u wederom in een luxe lodge waar het u aan niets ontbreekt. Het Phinda Private Game Reserve bestaat uit 23.000 hectare en grenst aan het iSimangaliso Wetland Park. Phinda beschikt over zeven verschillende ecosystemen. Hier treft u een zeer gevarieerd wild- en vogelleven aan. Ook op zee kunt u onvergetelijke excursies maken. In Phinda wordt dan ook gesproken van de 'big 7'. Naast de 'big 5' kunt u hier namelijk ook walvissen en haaien spotten.

 • Dag 9 - 10: Phinda Private Game Reserve

  In de Phinda Forest of Mountian Logde is het echt genieten. Met zorg is er gekozen waar de ruime suites kwamen, zodat u ook vanuit uw suite een uniek uitzicht heeft op het landschap en het wildlife. Zelf vanuit uw douche of bad heeft u panoramische uitzichten, kortom het wild spotten stopt hier niet! De logde ligt aan de rand van een bos met een open stuk waar ook een drinkplaats ligt. Elke ochtend en aan begin van de avond verschijnen er dieren bij de drinkplaats. Volg het dagelijks leven dus de hele dag, zowel vanuit de open 4x4 jeep als in de beslotenheid van uw eigen suite.

 • Dag 11 - 12: Phinda Private Game Reserve - Durban - Johannesburg - Amsterdam

  Na een laatste safari-activiteit deze ochtend, heeft u een transfer naar de luchthaven van Durban. U vliegt via Johannesburg weer terug naar huis, waar u de volgende dag aankomt. Wij hopen dat u heeft genoten van een prachtige reis!

   

 • Het InterContinental O.R. Tambo Airport hotel is een uitstekend vijfsterren accommodatie waar u heerlijk kunt ontspannen voor of na uw vliegreis. Het ligt tegenover de aankomsthal op de luchthaven van Johannesburg. Het hotel heeft verschillende soorten...
 • Madikwe Safari Lodge is gelegen in een afwisselend landschap in het noordoosten van het malariavrije Madikwe Game Reserve. In dit deel van het reservaat gaat het open woestijnlandschap van de Kalahari over in de bush. De toegang tot het park is volledig...
 • Aan de rand van Kruger National Park, in het Timbavati Private Game Reserve, ligt Ngala Safari Lodge. De lodge beschikt over meerdere cottages en een exclusieve familiekamer. Bij het gebruik van deze kamer is een privé safari terreinwagen inbegrepen....
 • Het Phinda Private Game Reserve grenst aan het iSimangaliso Wetland Park. Phinda beschikt over zeven verschillende ecosystemen. U treft er dan ook een zeer gevarieerd wild- en vogelleven aan. Door de ligging is het ook mogelijk trips naar zee te maken...
 • Het Phinda Private Game Reserve grenst aan het iSimangaliso Wetland Park. Phinda beschikt over zeven verschillende ecosystemen. Hierdoor treft u een zeer gevarieerd wild- en vogelleven aan. Ook op zee kunt u onvergetelijke excursies maken waarbij u walvissen...
Route
Combineer het wat minder bekende Madikwe Game Reserve met het Ngala Tented Camp, dat aan het Krugerpark grenst. Sluit af in het oosten bij de Phinda Vlei Lodge, wederom een ander gebied waar u veel wild tegenkomt. Voor uw comfort en om tijd te besparen vliegt u tussen de safarikampen. Tevens een mooie manier om Afrika in vogelvlucht te bewonderen.
Fam Pagter bezocht Zuid-Afrika

Op safari wist de gids echt precies de juiste plekjes. We zijn op een plek gekomen waar cheetah's aan het jagen waren. We konden met de auto echt tot op een meter of 4 á 5 afstand van de cheetah's komen. Dat zijn enorm mooie herinneringen.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika