Paradijselijk Pangulasian Island

10-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 3.275 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Tropische stranden
 • Wegdromen op een tropisch strand
 • Culinair genieten in het Amianan Restaurant
 • Verblijf in het kloppend hart Manilla
 • Kijk uit over de zee
 • Verblijf in de Canopy Villa

Pangulasian Island is een paradijselijk plekje in de Bacuit-archipel. Op dit eiland ligt het El Nido Resort. Het resort ligt tegenover een ongerept strand en tegen een achtergrond van tropisch bos. Dwaas door het meterslange witte zandstrand en sta versteld van het maritieme reservaat vlak voor de deur.

U denkt na over een reis naar de Filipijnen? Goede keuze! De Filipijnen spreken voor veel mensen tot de verbeelding en is zonder overdrijven een van de meest paradijselijke plekjes op aarde. Het is een zeer veelzijdige bestemming, waarbij u meestal als eerste kennismaakt met de hoofdstad Manila. Manilla is druk en hectisch maar net als in heel de Filipijnen is de bevolking zeer gastvrij en vriendelijk. Het lijkt op eerste oogopslag niet echt een mooie stad maar voor degene die wat meer moeite willen doen, blijkt er in Makati City een indrukwekkende geschiedenis zichtbaar.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen op basis van ontbijt en diner en transfers inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • De stad El Nido zijn naam te danken heeft aan kleine spitsmuizen die eetbare nesten uit speeksel bouwen in de immense kalkstenen kliffen die de stad omringen. El Nido betekent in het Spaans het nest.
Programma Accommodaties
 • Dag 1-2 Amsterdam - Manilla

  Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt u met de KLM naar de hoofdstad Manilla, met  een tussenlanding in Taipei. Wanneer u arriveert staat de lokale vertegenwoordiging op uw te wachten om u naar het hotel te brengen. U verblijft de komende nacht in het Peninsula Hotel, waar al vier decennia lang luxe voorop staat. Midden in het hart van de stad, in Makati City is het hotel een oase van comfort en luxe.

 • Dag 3-7 Pangulasian Island

  Vandaag vliegt u verder naar Pangulasian Island. Hier ligt het eco-luxe eilandresort van El Nido Resorts in Bacuit Bay. Pangulasian staat ook bekend als het "Eiland van de Zon" en biedt een adembenemend uitzicht op zowel de zonsopgang als de zonsondergang. Struin door het witte zandstrand en sta versteld van het maritieme reservaat vlak voor de deur. Veeleisende gasten worden getrakteerd op luxe voorzieningen en een onberispelijke en persoonlijke service op het eiland Pangulasian. Het resort biedt luxe accommodaties gebouwd met eigentijds Filipijns en een 'groen' ontwerp. Er zijn Canopy Villas op palen boven het bos, Beach Villas en Pool Villas in de buurt van het water. Uiteraard zijn de villa's voorzien van alle gemakken.

 • Dag 8 Pangulasian Island - Manilla

  U verlaat het paradijselijke strand en vliegt weer terug naar Manilla. Geniet van het mooie uitzicht tijdens de vlucht en laat u bij aankomst verwennen in The Peninsula met een ontspannende welness behandeling. Geniet nog een laatste avond van Manilla, alvorens u terugvliegt.

 • Dag 9-10 Manilla - Amsterdam

  U wordt opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Hier kunt u op de luchthaven nog wat laatste inkopen doen en dan is het tijd voor de terugvlucht naar Amsterdam Schiphol, waar u de volgende dag aankomt.

 • Al vier decennia lang bepaald het Peninsula Manila de maatstaf voor luxe en verfijning. Het hotel staat bekend als "Jewel in the Capital's Crown", door de ligging in het hart van de hoofdstad Manila, in Makati City. Het hotel is een luxe oase van comfort,...
 • Pangulasian Island is het eco-luxe eilandresort van El Nido Resorts in Bacuit Bay, El Nido. Het resort ligt tegenover een ongerept strand en tegen een achtergrond van tropisch bossen. Pangulasian staat ook bekend als het "Eiland van de Zon" en biedt een...
Route
U vliegt met de KLM naar Manilla en daarna naar El Nido. Van hieruit heeft u een transfer naar het El Nido Resort op Pangulasian Island, waar u zich waant in paradijs.