Ontdek de eilanden van de Maori's

10-daagse droomreis (verlenging)
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 2.845 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Eilandhoppen
 • Inclusief lagune cruise
 • Mogelijk als verlengingspakket of aparte reis
 • Eindeloze parelstranden
 • Zeer goede duikmogelijkheden
 • Ontdek de gastvrije bevolking

Tijdens deze 10-daagse reis verkent u de twee hoofdeilanden van de Cook Islands, Rarotonga en Aitutaki. Op beide eilanden brengt u een paar dagen door in luxe accommodaties. Deze reis kunt u als gemakkelijk toevoegen als verlenging na uw reis in Australië en/of Nieuw-Zeeland.

Ontwaak op het geluid van de golven midden in de Stille Oceaan. Is er een mooier begin van de dag denkbaar? Op het bergachtige hoofdeiland Rarotonga verblijft u in een prachtige bungalow direct aan het strand van uw luxe resort. De dagen kunt u besteden zoals u het liefste doet: actief tijdens wandelingen door het vulkanische binnenland of juist ontspannen met een goed boek op een hagelwit strand. Een combinatie kan natuurlijk ook. Daarna vliegt u door naar Aitutaki om vijf nachten door te brengen in de totale luxe van uw beachfront bungalow verscholen tussen het groen. Aitutaki staat bekend om haar prachtige onderwaterwereld dus duik- en snorkelliefhebbers gaan hier een mooie tijd tegemoet. De vriendelijke Maori-bevolking die u op beide eilanden zal verwelkomen‚ maakt uw reis compleet. 

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw overnachtingen met ontbijt, transfers, binnenlandse vlucht en excursies inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • De Cook eilanden horen (net als Nieuw-Zeeland) tot de overkoepelende eilandengroep Polynesië in de Stille Oceaan.
Programma Accommodaties
 • Dag 1-4 Rarotonga

  Rarotonga is het hoofdeiland van de Cook eilanden. Drie dagen lang heeft u de tijd om het vulkanische binnenland met haar grotten‚ rivieren en bossen te verkennen. Ook leent het eiland zich perfect om te snorkelen‚ duiken‚ surfen en vissen. Tussendoor kunt u zich heerlijk terugtrekken in uw luxe resort en even de tijd stilzetten op het strand of bij het zwembad. 

 • Dag 5 Rarotonga-Aitutaki

  U vliegt in een klein uurtje naar Aitutaki. Dit koraaleiland is wereldberoemd om haar schitterende lagune‚ de parelwitte stranden en wuivende palmbomen. Bij aankomst op Aitutaki wordt u naar uw accommodatie gebracht voor een paar hemelse dagen. Te voet of per fiets verkent u eiland Aitutaki en al zwemmend‚ snorkelend en duikend ontdekt u de wonderlijke onderwaterwereld.

 • Dag 6-10 Aitutaki

  Een paar dagen in het paradijs. Mocht u specifieke interesses hebben om te gaan duiken of een andere excursie te maken, laat het ons gerust weten. Wij raden u graag verschillende opties aan. 

 • Wegdromen onder de palmbomen en snorkelen in de heldere lagune. Het Pacific Resort ligt aan een prachtig en rustig strand op Aitutaki. Vanuit uw sfeervolle en ruime bungalow of villa, die omgeven wordt door palmbomen en tropische planten, kijkt u uit...
 • De villa’s van het Nautilus Resort liggen aan Muri Beach in het zuidoosten van Rarotonga. Het boutique resort, met haar exotische tuin aan een heldere lagune, is het recept voor een tropische vakantie. De natuurlijke uitstraling van de villa’s reflecteert...
Route
U verblijft op twee eilanden van de Cook archipel, Rarotonga en Aitutaki. Een mooie manier om de Cook Eilanden te ontdekken, de lokale bevolking te leren kennen en te genieten van deze tropische verrassing. Deze reis kunt u gemakkelijk als verlenging aan uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland toevoegen.