Ongerepte paradijsjes van Frans Polynesië

13-daagse droomreis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 5.525 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Diepblauwe oceaan
 • Unieke natuur
 • Luxe accommodaties
 • 4WD-safaritour op Moorea
 • Ontspannen in het paradijs
 • Mooie huwelijksreis

Tijdens deze 13-daagse reis verblijft u op Tahiti, Moorea en Bora Bora. Op elk eiland heeft u een aantal dagen de tijd om het uitgebreid te verkennen en nieuwe indrukken op te doen. Luxe resorts en van tevoren geregelde activiteiten maken deze reis afwisselend en toch heel ontspannen.

Hoofdeiland Tahiti vormt het begin en einde van uw reis. Hier verblijft u in het luxe InterContinental Tahiti waar u geniet van alle luxe en verwennerij. Na een paar dagen vliegt u naar Moorea voor een combinatie van georganiseerde activiteiten. Zo maakt u een mooie safari per fourwheeldrive en heeft u op de overige dagen keuze uit nog veel meer leuke en interessante activiteiten. Natuurlijk is er ook alle tijd en ruimte om simpelweg te ontspannen en te genieten van de tropische bestemming. Op de zevende dag vliegt u naar Bora Bora‚ ook wel de parel van de Grote Oceaan genoemd. Ook hier kunt u genieten van het witte strand onder uw voeten‚ de blauwe oceaan voor uw ogen en de heerlijke rust om u heen. Een echt droomoord. 

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht en overnachtingen met ontbijt inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • Het eiland Bora Bora is eigenlijk een uitgedoofde vulkaan.
 • De bijnaam van Moorea luidt 'het magische eiland'.
Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam-Tahiti

  U vliegt vandaag van Amsterdam via Los Angeles naar de paradijselijke eilanden van Frans-Polynesië.

 • Dag 2 Tahiti

  U zet de eerste stappen in het paradijs op de internationale luchthaven van Tahiti: het hoofdeiland van Frans-Polynesië. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een bloemenkrans en vervolgens naar uw accommodatie gebracht waar u één nacht verblijft.

 • Dag 3 Tahiti-Moorea

  Na uw ontbijt wordt u opgehaald om verder de archipel in te trekken. In 10 minuten vliegt u naar het magische eiland Moorea. Ook hier wacht een warm onthaal en kunt u uitkijken naar een aantal hemelse dagen. 

 • Dag 4-6 Moorea

  Het InterContinental Moorea Resort & Spa is een vijfsterrenaccommodatie waar het u aan niets zal ontbreken. Ontspannen en genieten in luxe staat hier centraal. Om het eiland te verkennen kunt u een 4WD-safaritour over Moorea maken. Onderweg ziet u spectaculaire panorama uitzichten en krijgt u een indruk van de historie en archeologie van het bijzondere eiland. De andere dagen zijn geheel naar wens in te vullen. U kunt diverse interessante excursies maken‚ zoals een eilandtour inclusief een bezoek aan het bekende Tiki Village‚ een Tahitiaans feest bijwonen‚ paardrijden, een lagunecruise maken met picknick‚ snorkelen of een zeiltocht door de lagune van Moorea maken. 

 • Dag 7 Moorea-Bora Bora

  Net als u dacht dat het niet meer beter kan worden, reist u verder naar betoverend Bora Bora. De komende nachten brengt u door in het Bora Bora Pearl Beach Resort, één van de meest luxe resorts op het eiland.

 • Dag 8-9 Bora Bora

  Het resort ligt op het kleine eilandje Tevairoa‚ omgeven door een uitnodigende lagune en een beschermd koraalrif. U kunt hier fantastisch snorkelen. In de lagune van Bora Bora wacht u een boeiende excursie met roggen en haaien. De rest van de tijd kunt u besteden aan elkaar. Vergeet even alles om u heen en geniet van de zeldzaam mooie momenten. Als wilt, kunt u nog andere activiteiten ondernemen zoals een eilandtour, een 4WD safari-avontuur, een sunset cruise of een zeiltocht rondom Bora Bora. Wellicht wilt u nog wat langer blijven…

 • Dag 10 Bora Bora-Tahiti

  Het is tijd om langzaam wakker te worden uit een mooie droom. Na het ontbijt keert u terug naar Tahiti voor de laatste nacht in Frans Polynesië. 

 • Dag 11-13 Tahiti-Amsterdam

  Het vliegtuig naar Nederland wacht, al is de kans groot dat u nog niet meewilt. De eerste gevoelens van heimwee kunnen u overvallen zodra u een laatste blik door het vliegtuigraampje werpt. De herinneringen zijn gelukkig voor altijd. 

 • Het luxe InterContinental Tahiti Resort in Frans Polynesië wordt omringd door een groene tropische tuin. Echte blikvangers bij dit luxe hotel zijn de twee infinity pools en de prachtige accommodaties die over het water zijn gebouwd. De kamers zijn...
 • Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa is zeker één van de meest luxe resorts op Bora Bora, Frans Polynesië. De in traditionele Polynesische stijl ingerichte bungalows bieden een adembenemend uitzicht op de indrukwekkende vulkaan van...
Route
De paradijselijk eilanden van Frans Polynesië liggen midden in de Stille Oceaan. U begint uw droomreis in Tahiti, de uitvalsbasis naar de andere eilanden. U combineert twee van de mooiste oorden met elkaar. Eerst gaat u naar Moorea, het magische eiland, en daarna volgt het legendarische Bora Bora.