Met Residence naar Parijs

4-daagse reis
Nu vanaf € 1.325 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

 • Inclusief Residence abonnement
 • Reis o.l.v. Residence hoofdredacteur Miluska van 't Lam
 • Inspiratieroute door Parijs met o.a. bezoek aan kunstexperts en designers
 • Toegang tot Maison&Objet

Ga samen met Residence en ExperienceTravel naar Parijs! Hoofdredacteur Miluska van ‘t Lam neemt u mee naar de meest inspirerende plekken van dit moment, waar het interieur naar meer smaakt. En wel tijdens de Paris design week (7-15 september 2018) en interieurbeurs Maison&Objet (7-11 september 2018). Bij iedere boeking krijgt u bovendien een gratis abonnement op de Residence.

Maak kennis met zowel gevestigde als nieuwe creatieve gezichten, ontdek de nieuwste interieurcollecties en trends en kijk achter de schermen bij interieurstudio’s en stoffenhuizen. Residence is uw gids!
Een inspiratieroute maakt deel uit van het Residence-programma. Verheug u onder meer op een bezoek aan interior designers, zoals India Mahdavi, design- en kunstexperts, de allernieuwste hotels en restaurants, kunstenaars en stoffenhuizen zoals Pierre Frey.

Data & prijzen

Prijs vanaf 1.395 inclusief overnachtingen, entreetickets en ontbijt.

Reisdata: 5 t/m 8 september & 9 t/m 12 september

Opties & inbegrepen

Inclusief vervoer, overnachtingen & entree.

Wist u dat

U zult overnachten in het nieuwe Hotel National des Arts et Métiers.

Programma
 • Dag 1: Amsterdam - Parijs

  Vertrek vanaf Amsterdam CS/Schiphol naar Paris Gare du Nord. Aansluitend transfer naar Hotel National des Arts et Métiers.

 • Dag 2: Inspiratieroute Parijs

  Vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan een Residence tour: een zorgvuldig uitgestippelde route langs stoffenhuizen waaronder Elitis, Pierre Frey, Designer’s Guild en Casamance. Uiteraard zullen ook design- en interieurgaleries niet ontbreken met bezoek aan India Mahdavi, een smaakmaker pur sang. Denk aan restaurant Sketch in London, de allernieuwste patisserie van Ladurée in Geneve en hotels als Du Cloître in Arles en Maison Thomieux in Parijs. Wie ook een beetje Mahdavi in huis wil, gaat naar haar twee (pas vernieuwde!) galeries aan de Rue las Cases, met haar studio op steenworp afstand. Een andere interior designer die je van haar smaak laat meegenieten is Sarah Lavoine. Na haar winkels aan rue du Bac en rue Saint-Roch opende zij vorig jaar een flagship store, Maison Sarah Lavoine, aan place des Victoires, met restaurant LaLa Cuisine als fijne lunchplek. 

  In de midddag bezoek aan Le Marché Aux Puces de Saint-Ouen, voor elke interior designer en verzamelaar van design iconen een must. Één van de te bezoeken winkels is Maison Jaune Design met vintage vondsten met een fijne bohemian look & feel.
  Vervolgens de oversteek naar Le Marais voor bezoek aan verzamelaar Armel Soyer, gespecialiseerd in contemporaine decoratieve kunst, en route passeren we de etalages van Très Dries van couturier Dries van Noten, ontworpen door niemand minder dan de Vlaamse decorator Gert Voorjans. Beide estheten snappen de kunst van de verleiding en creëren elk seizoen etalages die je niet wil missen.
  Daarnaast tevens bezoek aan nieuwe restaurants en hotels. Hoofdredacteur Miluska van ’t Lam is uw gids.

 • Dag 3: Maison&Objet of inspiratieroute

  Na het ontbijt per (mini)bus naar het Parc des expositions Paris Nord Villepinte voor het bezoek aan de beurs Maison&Objet. Entreekaarten worden u aangeboden dor Residence en Maison&Objet. Reisgenoten/niet-professionals die de beurs niet wensen of kunnen bezoeken, kunnen wederom kiezen uit een inspiratieroute Parijs, bijvoorbeeld langs Galerie Kreo, Atelier Brancusie, het Musée Yves Saint Laurent Paris of de warenhuizen van Patrick Seguin & Hermes.

 • Dag 4: Parijs - Amsterdam

  Vertrek per Thalys van Paris Gare du Nord naar Amsterdam CS/Schiphol.

Route
Vertrek met de trein naar Parijs om te genieten van deze heerlijke 4-daagse reis onder leiding van Miluska van 't Lam. Als gids neemt ze u mee op een unieke inspiratieroute lans stoffenhuizen, design- en interieurgaleries & nieuwe hotels. De volgende dag bezoekt u Maison&Objet. Na een laastste overnachting gaat u weer met de trein terug naar Amsterdam.