Luxe strandvakantie Mauritius

9-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 2.495 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Ontspannen in luxe
 • Stijlvol resort direct aan het strand
 • Volop culinaire lekkernijen
 • Uitgebreide spa
 • Snorkelen, kajakken en fietsen
 • Wegdromen in paradijselijke setting

Hagelwitte stranden met palmbomen die wuiven in de wind. Een helderblauwe zee waar koralen en kleurrijke vissen in leven. Klinkt Mauritius niet als een heerlijke onderbreking van het hectische dagelijks leven?

Mauritius is een perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie. De witte stranden‚ felblauwe oceaan en wuivende palmbomen zorgen voor een romantisch decor. Een mooie accommodatie waar het u aan niets ontbreekt‚ maakt het plaatje compleet. Daarom verblijft u tijdens deze reis in het Beachcomber Trou aux Biches aan de westkust van het eiland. Deze kust staat bekend om de mooie stranden en zonsondergangen. Zo kunt u hier in alle luxe genieten van de zon‚ strand en de blauwe oceaan. U heeft alle dagen ter vrije besteding‚ dus of u nu de hele week op een ligbedje doorbrengt met een goed boek of erop uit gaat‚ het is aan u!

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen op basis van ontbijt en diner en transfers inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • Nederlandse zeevaarders ontdekten als eerste kolonisten onder meer de inmiddels uitgestorven dodo. 
Programma Accommodaties
 • Dag 1-2 Amsterdam – Mauritius

  U vliegt met KLM naar Mauritius, waar u de volgende ochtend aankomt. U wordt van het vliegveld opgehaald en naar uw luxe accommodatie gebracht.

 • Dag 3-8 Mauritius

  Ga heerlijk genieten van de mooie omgeving en de faciliteiten van het resort in het noordwesten van Mauritius. Het resort ligt aan een twee kilometer lang zandstrand.

 • Dag 9 Mauritius - Amsterdam

  Uw heerlijke strandvakantie komt helaas ten einde. U vliegt weer terug naar Amsterdam, waar u in de avond weer aankomt. 

   

   

 • Aan een lang, wit zandstrand ligt het mooie Trou aux Biches Resort & Spa. De luxe ingerichte suites liggen verspreid door de tropische tuin. De focus van het resort ligt op privacy, rust, ruimte en natuur. Trou aux Biches is het eerste 'eco-friendly'...
Route
Dit is een heerlijk ontspannen strandvakantie op het eiland Mauritius. U verblijft in een luxe resort aan een prachtig wit zandstrand in het noordwesten van het eiland. U kunt eenvoudig uitstapjes maken op het eiland.
Peter van Tilburg bezocht Mauritius

We zijn inmiddels de hele wereld over geweest met ExperienceTravel en ze slagen er iedere keer weer in om onze verwachtingen te overtreffen. Zowel reisinhoudelijk als qua serviceniveau.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika