Luxe fly-in safari Tanzania

9-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 6.345 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Bezoek wereldberoemde en onbekende safarigebieden
 • U vliegt met cessna's tussen de wildgebieden
 • Geniet van de landschappen van de Ngorongoro krater

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties.

In Tanzania is de wildbelevenis naar een ongekend hoog niveau gebracht. De woorden Tanzania en safari zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook de grote trek, waarbij miljoenen dieren migreren naar verse, sappige graslanden, draagt bij aan het fameuze safari imago van het land. Het minder bekende, maar niet minder spectaculaire Tarangire National Park is uw eerste safaribestemming. Dit mooie gebied kan met zijn landschappen en dierenleven nog wel eens de verrassing van de reis zijn. Vervolgens vliegt u verder naar de vruchtbare Ngorongoro krater, waar u wederom verwend wordt met het veelzijdige wildaanbod. De savannes van de Serengeti vormen de apotheose van het deze reis. U deelt de wildernis met onder meer olifanten, giraffen, leeuwen, luipaarden, gnoes en zebra’s. Tijdens uw safaridagen geniet u niet alleen van het wildleven, ook wordt u verwend met smakelijke gerechten in de mooie lodges die zorgen voor een onuitwisbare totaalbeleving in de bush.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, binnenlandse vluchten, overnachtingen, genoemde activiteiten, maaltijden en vervoer met gids/chauffeur inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • De grote afwezige in de Ngorongoro krater is de giraffe, omdat hij met zijn lange poten en nek de steile afdaling niet kan maken.
Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam – Arusha

  U vliegt met KLM naar Arusha waar u ’s avonds aankomt. U wordt naar de lodge gebracht waar u op all-inclusive basis verblijft.

 • Dag 2 Arusha – Tarangire National Park

  ‘s Ochtends krijgt u een rondleiding over de koffieplantage bij de lodge. Na de lunch vliegt u naar Tarangire National Park en maakt u de eerste game drive.

 • Dag 3 Tarangire National Park

  U maakt game drives, een wandelsafari en bezoekt een Masai dorpje. Geniet van sundowners bovenop de Sunset Hill en voor u gaat slapen is het nog tijd voor een nachtelijke safari.

 • Dag 4 Tarangire National Park – Ngorongoro

  Na een laatste game drive vliegt u naar Manyara. Op weg naar de lodge bij de Ngorongoro krater stopt u bij een Afrikaanse markt. Bij de lodge staat een high tea klaar.

 • Dag 5 Ngorongoro

  Ngorongoro is een van de drukst bevolkte wildgebieden op aarde. Een prachtige plek voor game drives! Geniet van een picknicklunch op de bodem van de krater en cocktails en diner bij terugkomst.  

 • Dag 6 Ngorongoro - Serengeti

  U kunt deze ochtend Lake Manyara bezoeken, een prachtig meer bevolkt door vele flamingo's. Hier kunt u kunt ook wild spotten, zoals leeuwen en nijlpaarden. Als u liever bij de lodge blijft om te genieten van de faciliteiten kan dat ook. Zo kunt u een spa behandeling boeken of een paardijdtocht maken. In de middag vliegt u naar de Serengeti. Na aankomst maakt u een game drive en geniet u van sundowners. U overnacht in een luxe safaritent.

 • Dag 7 Serengeti

  De Serengeti is niet alleen een fenomeen voor safariliefhebbers, ook voor documentairemakers en onderzoekers. U brengt de hele dag door in dit bijzondere stukje Tanzania, op zoek naar zoveel mogelijk wild.

 • Dag 8 Serengeti - Amsterdam

  's Ochtends wandelt u met een gids over de oevers van de grote Grumeti Rivier tijdens een boeiende safariwandeling. Geniet vervolgens van een ontspannen lunch voor u op weg gaat naar de airstrip. Onderweg maakt u nog een game drive. Na aankomst in Arusha wordt naar de Arusha Coffee Lodge gebracht, waar u de beschikking heeft over een dagkamer tot wanneer u naar de luchthaven vertrekt. In de avond stapt u aan boord van het vliegtuig naar Amsterdam.

 • Dag 9 Amsterdam

  U landt vandaag op Schiphol. U kunt terugkijken op een prachtige reis! 

 • Verblijf op een van de grootste koffieplantages van Tanzania bij Arusha Coffee Lodge. In dit bijzondere verblijf heeft de koffieboon zelfs zijn weg gevonden tot in het interieur van de kamers en suites. Deze zijn voorzien van een balkon of terras en doorgaans...
 • Tarangire Treetops ligt net buiten Tarangire National Park. U verblijft in een op palen gebouwde lodge tussen de bomen. De verhoogde suites bieden met een geheel open voorzijde en terras een weids zicht over de Tarangire vlaktes. Ze zijn voorzien van...
Route
Het eerste wildpark dat u tijdens deze reis aandoet is Tarangire, met zijn reusachtige baobabbomen en rijke wildlife. Vervolgens vliegt u naar Ngorongoro. Rijd door de krater en bezoek Lake Manyara. De beroemde Serengeti is de laatste bestemming van deze luxe fly-in safari.
Erik Joosten bezocht Tanzania

Zoals altijd was alles tot in de puntjes geregeld. We zijn met ze naar alle uithoeken van de wereld geweest; het is altijd perfect verzorgd!

 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika