Luxe fly-in safari Kenia

11-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 7.075 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Luxe all-inclusive safarireis
 • Sfeervolle kleine safarikampen
 • Per vliegtuigje naar de lodges
 • Divers Meru National Park
 • Ongerept Laikipia
 • Wildlife in Masai Mara

Ervaar luxe en comfort in Kenia’s unieke safarigebieden. Tijdens deze fly in safari vliegt u per klein vliegtuigje naar de verschillende safarikampen. Overdag maakt u per 4x4 game drives. Geniet van bijzondere landschappen, unieke wildbeleving en sfeervolle lodges.

Het eerste natuurgebied waar u per klein vliegtuigje naartoe vliegt, is Meru National Park. Dit park heeft een afwisselend landschap met open vlaktes en uitlopers van verschillende bergketens. U verblijft in een elegante safarilodge met prachtig uitzicht over de vlaktes. Tijdens game drives gaat u op zoek naar wildlife. Vervolgens vliegt u naar het Laikipia Plateau in het noorden van Kenia, een kleinschalig gebied met wederom afwisselende landschappen. U heeft hier de kans de Big Five te zien, net als de zeldzame wilde hond. Tot slot vliegt u naar Masai Mara, Kenia’s meest bekende wildgebied. U verblijft in een klein, luxe tentenkamp in het beschermde Mara North Conservancy. Hier maakt u de safari’s, weg van de drukte van andere accommodaties in het natuurgebied. Aan het einde van uw reis kunt u terugkijken op een onvergetelijke safaribeleving!

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen, maaltijden, genoemde activiteiten, transfers en lokale vluchten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • Het Meru National Park is een van de beste plekken om neushoorns in hun natuurlijke omgeving te zien? 
Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam – Nairobi

  U vliegt vandaag met KLM naar Nairobi, waar u ’s avonds aankomt. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.

 • Dag 2 Nairobi – Meru National Park

  U vliegt naar Meru National Park. Onderweg naar de lodge zult u al het nodige wild zien. U kijkt prachtig uit over de vlaktes en zult vandaag uw eerste game drives maken. 

 • Dag 3 Meru National Park

  Meru ligt in het midden van Kenia en kent een rijke diversiteit aan landschappen en wildlife. U trekt er op verschillende momenten op uit voor safari’s. Dat kan ook een wandelsafari of nachtsafari zijn. 

 • Dag 4 Meru National Park – Laikipia

  U wordt naar de airstrip gebracht en vliegt naar Laikipia, dat zich uitstrekt van Mount Kenya tot de meren van de Great Rift Valley. Onderweg kunt u weer wild zien.

 • Dag 5-6 Laikipia

  Vanuit de luxe cottage benut u alle mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen. Laikipia is een verrassend gebied dat bekend is om de grote aanwezigheid van wildlife.

 • Dag 7 Laikipia – Masai Mara

  U vliegt naar het bekendste wildgebied van Kenia, de Masai Mara. U overnacht in een luxe canvastent en maakt diverse safari’s per 4x4. 

 • Dag 8-9 Masai Mara

  Het safarikamp bevindt zich in het hart van de Afrikaanse bush, weg van alle andere lodges in het gebied. U geniet hier van een unieke safaribeleving. Van mei tot november migreren miljoenen wildebeesten en zebra’s van de Serengeti in Tanzania naar Masai Mara. Ook hier maakt u meerdere game drives en vanuit de lodge worden bijvoorbeeld ook wandelsafari’s georganiseerd.

 • Dag 10 Masai Mara – Amsterdam

  U wordt naar de airstrip gebracht voor de vlucht naar Nairobi. Omdat u later vandaag met de KLM avondvlucht naar huis vliegt, reserveren we voor u een dagkamer in een hotel met spa en zwembad.

 • Dag 11 Amsterdam

  Vroeg in de ochtend landt u op Schiphol.

 • Elsa’s Kopje is gelegen in Meru National Park op de helling van Mughwango Hill. De cottages van deze boutique lodge hebben een open sfeer met goed zicht op het uitgestrekte savannelandschap die rijk is aan rotsformaties, genaamd ‘kopjes’. Alle cottages...
 • Vanuit uw verblijf in Loisaba heeft u uitzicht over de Laikipia vlaktes met op de achtergrond Mount Kenya. Het verblijf ligt middenin de Keniaanse wildernis op een belangrijke migratieroute van olifanten. In de omgeving spot u tal van wilde dieren als...
Route
Een unieke reis door prachtige natuurgebieden in Kenia. U vliegt per klein vliegtuigje naar de verschillende locaties. De reis start in het misschien iets onbekendere, maar fenomenale Meru National Park en Laikipia. Tot slot gaat u ook in Masai Mara op zoek naar wild.
Erik Joosten bezocht Kenia

Zoals altijd was alles tot in de puntjes geregeld. We zijn met ze naar alle uithoeken van de wereld geweest; het is altijd perfect verzorgd!

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada