Jamaica Amazing East Coast

9-daagse rondreis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 4.475 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Port Antonio
 • Boottochtje over de Blue Lagoon
 • Rafting per bamboevlot over de Rio Grande
 • Frenchman’s Cove
 • Blue Moutain koffie proeven
 • Firefly museum

Ontdek fascinerend Oost-Jamaica tijdens deze privé rondreis met chauffeur. Uw zintuigen zullen worden verwend tijdens deze reis met onder andere een bezoek aan een botanische tuin, koffieplantage en authentieke markt.

Tijdens deze reis bezoekt u onder andere een tropische tuin met typisch Jamaicaanse bloemen, planten en kruiden. Maar ook tijdens een wandeling over een authentieke markt in Port Antonio en in de bergen, waar de beroemde Jamaicaanse Blue Mountain koffie vandaan komt, geniet u volop van de kleurrijke Jamaicaanse bevolking en de prachtige natuur. Imposante bergketens, tropische regenwouden en adembenemende watervallen bepalen het beeld van dit `island in the sun’.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met de samenstelling van uw reis op de door u gewenste reisdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, vervoer bij aankomst naar de accommodatie en bij vertrek naar de luchthaven, 7 overnachtingen inclusief ontbijt en een privé rondreis met chauffeur inclusief excursies inbegrepen. Wij adviseren u graag over andere routes, aanvullende excursies of uitbreidingsmogelijkheden, die de reis voor u onvergetelijk maken.

Wist u dat
 • De Blue Lagoon is een oude vulkaankrater.

 

Programma Accommodaties
 • Dag 1: Amsterdam - Ocho Rios

  Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam via London per British Airways naar Kingston. Na aankomst staat uw privé transfer voor u klaar om u naar uw hotel in Ocho Rios te brengen.

 • Dag 2: Ocho Rios - Port Antonio

  Na het ontbijt rijdt u richting Jack’s River voor een bezoek aan Sun Valley Plantage waar u een variatie aan seizoenfruit kunt proeven. Langs de prachtige noordkust rijdt u vervolgens naar Port Antonio met onderweg bijzondere stops. Tot slot maakt u een boottochtje langs de kustlijn van Portland en kunt u een verfrissende duik maken in de beroemde Blue Lagoon.

 • Dag 3: Port Antonio

  Na het ontbijt rijdt u naar het dorpje Berrydale waar u met 2 personen per bamboevlot de Rio Grande afzakt. Terwijl de kapitein uw vlot stroomafwaarts stuurt geniet u van de prachtige Blue Mountains. Na een tocht van ongeveer 2 uur bereikt u het eindpunt en kunt u de rest van de dag ontspannen in een stukje paradijs met de naam Frenchman’s Cove.

 • Dag 4-7: Port Antonio - Ocho Rios

  Na het ontbijt volgt u de indrukwekkende route de bergen in waar de Blue Mountain koffie wordt verbouwd. Neem de kans en bezoek de lokale Coffee Shop, drink een kopje koffie, schommel op een hangbrug, ontmoet de Jamaicanen en maak geweldige foto’s. In Port Maria bezoekt u Firefly, het voormalige woonhuis van de auteur Noel Coward. Aansluitend de rit naar uw verlengingshotel Golden Eye in Oracabessa.

 • Dag 8-9: Ocho Rios - Amsterdam

  Per privé transfer wordt u naar Kingston luchhaven gebracht en vliegt u via London terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

 • Ian Fleming, de schrijver van de James Bond reeks, werd tijdens zijn verblijf op Jamaica tijdens de 2e wereldoorlog verliefd op het eiland en haar inwoners en vestigde zich na de oorlog aan de noordkust bij het plaatsje Oracabessa. Hier bouwde hij zijn...
 • Jamaica Inn ligt direct aan zee aan de weelderige noordoostkust van Jamaica niet ver van Ocho Rios. Het hotel is een van de klassiekers onder de Jamaicaanse accommodaties. Al meer dan 50 jaar komen hier gasten die naar volle tevredenheid genieten van...
 • Deze luxe Caribische villa’s in een kleinschalig complex, oorspronkelijk geopend voor het jetset publiek uit de jaren 60 van de vorige eeuw, liggen direct aan zee en hebben een eigentijdse en trendy inrichting met kunstvoorwerpen en design gebaseerd...
Route
Kingston – Ocho Rios – Port Antonio - Kingston
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika