Iconisch Singapore en de kust van Zuid-Maleisië

10-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 5.695 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

De hoogtepunten van deze reis

 • Verblijf in het beroemde Fullerton Hotel
 • Ontdek het bruisende Singapore
 • Ideale stad- en strandcombinatie
 • Overnacht in het luxueuze One&Only Desaru Coast
 • Ultieme snorkelmogelijkheden
 • Verken de ongerepte Desaru Coast

Maak kennis met het bruisende Singapore en laat u verrassen door deze bijzondere metropool. Reis vervolgens naar de zuidkust van Maleisië voor ultieme ontspanning. Ervaar de onbedwongen, tropische sfeer aan de Desaru Coast en verblijf in ultieme luxe in het One & Only resort.

U vliegt vanuit Amsterdam met KLM naar Singapore. Eenmaal aangekomen op de luchthaven wordt u middels een privétransfer naar het luxueuze Fullerton Hotel gebracht gelegen op een toplocatie midden in de stad. U heeft twee volle dagen in de iconische stad Singapore. Gedurende een halve dag neemt een Engelssprekende privégids u mee om u kennis te laten maken met de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis, cultuur en hoogtepunten van deze bruisende stad. Na dagen vol verkenning laat u Singapore achter u en steekt u de grens over naar Maleisië. U verblijft in het zeer luxe One & Only resort aan de Desaru Coast. Deze kust staat bekend om haar prachtige zandstranden en helderblauwe wateren. De dagen heeft u vrij te besteden om geheel tot rust te komen. Maak een tocht per boot langs de kust of kies voor een onvergetelijk snorkelavontuur en bewonder de meest bijzondere vissoorten, de keuze voor optionele activiteiten is aan u. Na uw verblijf wordt u per privétransfer naar de luchthaven van Singapore gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, privetransfer van en naar de luchthaven, retourtransfer van Singapore naar Desaru Coast, overnachtingen en genoemde activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

In Singapore weinig brommers rijden in tegenstelling tot alle andere Aziatische landen?

Programma Accommodaties
 • Dag 1 - 2: Amsterdam – Singapore

  U vliegt vandaag vanuit Amsterdam rechtstreeks met KLM naar Singapore. De volgende landt u op de luchthaven van Singapore waar u wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger. Hierna wordt u middels een privétransfer naar het Fullerton Hotel gebracht gelegen op een toplocatie midden in de stad.

 • Dag 3 – 4: Singapore

  Deze twee dagen heeft u geheel te besteden in het bruisende Singapore. Gedurende een halve dag neemt een Engelssprekende privégids u mee om u kennis te laten maken met de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis terwijl u langs onder meer het voormalige Parlementsgebouw en het stadshuis rijdt. Bij het Merlion Park geniet u van het indrukwekkende uitzicht op Marina Bay en u gaat op verkenning in de historische wijk Chinatown. Struin over de lokale marketjes, bekijk de pittoreske winkeltjes en bewonder de Boeddhatempel. Als laatste bezoekt u het ingenieurswonder Sands Sky Park. Dit unieke meesterwerk ligt als een soort surfplank op de drie hoge torens van het hotel Marina Bay Sands. Hier geniet u van een onvergetelijk en panoramisch uitzicht over de hele stad.

 • Dag 5: Singapore – Desaru Coast

  U laat vandaag Singapore achter u en reist per privétransfer naar de Desaru Coast in het zuiden van Maleisië. De reis naar de kust van Desaru brengt u door de meest zuidelijke stad van Maleisië: Johor Bahru en over wegen die aan weerszijden omgeven wordt door wuivende palmbomen. Na aankomst in het luxueuze One&Only Desaru Coast geniet u van uitmuntende faciliteiten en de fijne zandstranden.

 • Dag 6 – 8: Desaru Coast

  Deze dagen heeft u vrij te besteden om geheel tot rust te komen. Dit nog onontdekte stukje Maleisië biedt parelwitte zandstranden en ultieme ontspanning. Maak een tocht per boot langs de kust of kies voor een onvergetelijk snorkelavontuur en bewonder de meest bijzondere vissoorten. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen golfbaan The Els Club. 

 • Dag 9 – 10: Desaru Coast - Singapore – Amsterdam

  Er is helaas een einde gekomen aan uw stadsavontuur in Singapore en uw ontspannen verblijf aan de kust van Desaru. Middels een privétransfer wordt u naar Singapore gebracht. Rond middernacht vliegt u vanaf de luchthaven van Singapore rechtstreeks naar Amsterdam Schiphol waar u de volgende ochtend arriveert.

 • Het prachtige gebouw is een groots neoklassiek monument dat in 1928 werd gebouwd. Dit was ooit de thuisbasis van het algemene postkantoor van Singapore, de prestigieuze Singapore Club en de kamer van koophandel. Bijna een eeuw lang speelde het een centrale...
 • Verscholen aan de zuidoostelijke kustlijn van Maleisië omringd door idyllische zandstranden, de weelderige jungle en de Zuid-Chinese Zee vindt u het One&Only Desaru Coast. Deze spectaculaire, architectonische parel ademt ontspanning en luxe waar het...
Route
Verblijf in het beroemde Fullerton Hotel in het hart van Singapore en geniet van een luxueus verblijf in het One&Only Desaru Coast in het zuiden van Maleisië. Op en top luxe en ontspanning op zijn puurst.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.