Het beste van Zimbabwe

11-daagse reis
Op basis van twee personen
Nu vanaf € 7.345 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Safari’s in het grootste wildpark Hwange National Park
 • Kanoën op de Zambezi Rivier
 • Bezoek aan de machtige Victoria Falls
 • Verblijf in luxe accommodaties
 • Prachtige uitzichten
 • Afwisselende natuur

Zimbabwe is een ongerepte safaribestemming met veel wildleven en afwisselende landschappen. Ervaar dit land tijdens deze 11-daagse reis waarin de activiteiten al net zo gevarieerd zijn als het land. Van gamedrive in het Hwange National Park, kano- of wandelsafari's in Mana Pools National Park tot een bezoek aan de machtige Victoria Falls. En overal wordt u met open armen ontvangen.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen met diverse maaltijden en activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

De riviergod Nyaminyami de beschermer van de bewoners en bezoekers van de Zambezi-vallei is.

Programma Accommodaties
 • Dag 1 -2 Amsterdam - Johannesburg - Victoria Falls

  U vliegt met KLM naar Johannesburg, waar u wordt opgevangen en één overnachting heeft voordat u de volgende dag doorvliegt naar de Victoria Falls. Hier wordt u door een medewerker van uw verblijf opgewacht en naar uw accommodatie gebracht. 

 • Dag 3 Victoria Falls

  De Victoria Falls zijn onbeschrijfelijk mooi en een bezoek aan het park mag zeker niet ontbreken. Vanuit uw lodge kunt u gebruik maken van de dagelijkse transfers naar het stadje. U kunt vanuit de lodge ook dagelijks mee op een safari in het Zambezi National Park, of een boottocht maken in de ochtend en/of met zonsondergang. Er zijn diverse optionele excursiemogelijkheden zoals het maken van een een helicoptervlucht.

 • Dag 4 Victoria Falls - Hwange National Park

  U wordt naar het vliegveld van Victoria Falls gebracht en vliegt naar het Hwange National Park. Dit is het grootste nationale park van het land en beroemd om de enorme aantallen olifanten. Het park heeft geen natuurlijke rivieren, maar diverse door mensen aangelegde waterplaatsen, die het wild gedurende het hele jaar van water voorzien. Zowel roof- als prooidieren bezoeken de waterplaatsen, waardoor hier regelmatig spectaculaire jachtpogingen plaatsvinden.

 • Dag 5 - 6 Hwange National Park

  Tijdens uw verblijf kunt u ’s ochtends en ’s middags deelnemen aan jeepsafari's (zowel overdag als 's avonds) in een open safarivoertuig. Ook kunt u een wandelsafari maken onder leiding van een bewapende gids. U ervaart de natuur te voet op een geheel andere wijze, want al uw zintuigen worden op scherp gezet! 

 • Dag 7 Hwange National Park - Mana Pools National Park

  U laat het Hwange National Park achter u en vliegt naar een ander mooi park in het land: Mana Pools National Park. Dit park ligt aan de machtige Zambezi Rivier. 

 • Dag 8 - 9 Mana Pools National Park

  Mana Pools behoort tot een van de mooiste parken van Afrika. Komende dagen heeft u volop de tijd om in een jeep, te voet, in een kano of per boot op zoek te gaan naar alles wat het park te bieden heeft. Het landschap is een afwisseling van grote open vlaktes, mopanebossen en vertakkingen van de rivier en dit zorgt voor een diversiteit aan wild. 

 • Dag 10 - 11 Victoria Falls - Johannesburg - Amsterdam

  Vanuit Mana Pools vliegt u naar Harare. Hier checkt u in voor de vlucht via Johannesburg naar Amsterdam waar u de volgende ochtend aankomt. Wij hopen dat u heeft genoten van een prachtige reis!

 • Uw eerste aanblik op Victoria Falls River Lodge is vanaf de rivier. U wordt namelijk per boottransfer naar de lodge gebracht. De River Lodge is de eerste privé lodge in het Zambezi National Park, gelegen aan de oevers van de machtige Zambezi rivier en...
 • Somalisa Camp is een kleinschalige safarilodge in het hart van Hwange National Park. Het ligt in de schaduw van eeuwenoude acacia bomen in de Somalisa concessie en biedt uitzicht op de vlaktes van Kennedy Vlei, een fossiele rivier.  Hwange staat bekend...
 • Nyamatusi ligt in een van de wildste en meest afgelegen delen van Afrika, aan de oevers van een van de oudste rivieren ter wereld: de Zambezi Rivier. Hier gaat u op safari tegen een achtergrond van een waterrijk landschap waar epische ontmoetingen wachten...
Route
In 11 dagen tijd beleeft u een afwisselende safari in Zimbabwe. U begint in Mana Pools, een van de mooiste parken van Afrika. Ga op wandel-, jeep-, boot- en kanosafari op zoek naar het vele wild. De reis gaat verder naar Hwange National Park, nog zo'n pareltje. Ook hier staan de dagen in het teken van safari's. Sluit de reis af aan de Zambezi Rivier bij de Victoria Watervallen voordat u met een tas vol ervaringen naar huis terugkeert.
Lisette Joosten bezocht Zimbabwe

Als ik ergens naartoe ga lees ik me zo goed in dat de reisexperts in het verleden eigenlijk nooit iets konden toevoegen. Dat kunnen de adviseurs van ExperienceTravel nadrukkelijk wél! Ze komen vaak met bijzondere voorstellen voor plaatsen die ik zelf nog niet heb ontdekt.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada