Genieten als een VIP in Curaçao

9-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 1.595 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Luxe strandhotel
 • 2 privéstranden
 • Centrale ligging
 • Klassieke sfeer
 • Modern comfort
 • Persoonlijke service en beleving

Geniet een week lang van een luxe verblijf in het Avila Beach Hotel. Tijdloze elegantie gecombineerd met hedendaags comfort maken dit resort tot één van de klassiekers van Curaçao. Het hotel staat voor gastvrijheid en een onvergetelijk verblijf op het eiland.

Het Avila Beach Hotel kent een rijke geschiedenis, maar bruist tegelijkertijd van energie; een mooie mix van de klassieke sfeer van toen met het comfort van nu. Het Avila Beach Hotel biedt persoonlijke beleving en een uitmuntende service in een eigentijdse en stijlvolle omgeving. In het Avila Beach Hotel kunt u relaxen aan het strand of weer in balans komen in de Santai Spa. Santai betekent 'ontspanning' in het Indonesisch. Alleen door ontspanning kan een zekere mate van wellness bereikt worden. Santai is de kunst van het geven. In de Santai Spa wordt u liefdevol door het bekwame personeel onder handen genomen. De Avila Wellness Club heeft de modernste TechnoGym apparatuur. De cardiostations hebben geïntegreerde tv's en aansluitingen voor uw eigen iPod. Voor een perfecte workout heeft u vanaf elk trainingsapparaat een uitzicht over de prachtige Caribische Zee. Maar ook de inwendige mens wordt niet vergeten bij Avila Beach Hotel. Eten is meer dan alleen ontbijten, lunchen en dineren. De restaurants bieden op elk moment van de dag een rijke keuze aan kwalitatief goed en vers voedsel. Geniet van gerechten op wereldniveau en proef lokale specialiteiten. Verwen uzelf met een strandvakantie bij Avila Beach Hotel en geniet als een VIP.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.  

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, vervoer bij aankomst naar  de accommodatie en bij vertrek naar de luchthaven, 7 overnachtingen en dagelijks Amerikaans ontbijt inbegrepen. Wij adviseren u graag over mogelijke excursies, die de reis voor u onvergetelijk maken.

Wist u dat
 • In de Santai Spa kunt u geheel in balans komen? Santai betekent "ontspanning" in het Indonesisch. 


Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam - Curaçao

  Vandaag vliegt u met KLM vanaf Amsterdam naar Curaçao. Op de luchthaven staat uw privé transfer klaar om u naar uw accommodatie te brengen.

 • Dag 2-7 Curaçao

  Uw verblijf in Avila Beach Hotel is op basis van logies & ontbijt. U logeert in de Octagon vleugel. Na een hartelijke ontvangst zorgt het gastvrije personeel ervoor dat u zich op uw gemak voelt en het naar uw zin heeft tijdens uw vakantie. U hoeft zich nooit te vervelen tijdens uw verblijf. Het Avila Beach Hotel heeft een aantal speciale terugkerende evenementen. Bijna elke dag is er iets te beleven in één van de restaurants. Zo is er bijvoorbeeld elke donderdag in de Blues bar en restaurant een Live Jazz & Grill Night met saladebar en verschillende vis- en vleessoorten samen te stellen naar eigen keuze onder genot van de beste live Jazz muziek op het eiland. Voor tips over excursiemogelijkheden of de huur van een auto staan onze reisspecialisten u graag te woord.

 • Dag 8-9 Curaçao - Amsterdam

  Vandaag privé transfer naar de luchthaven voor uw KLM nachtvlucht terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

 • Avila Beach Hotel is een luxe hotel aan het strand van Curaçao. Het oudste operationele hotel van het eiland kent een rijke geschiedenis en biedt een comfortabel verblijf te midden van Willemstad. De kamers stralen een tijdloze elegantie, waarin...
Route
U vliegt naar Curaçao waar u de hele week in de watten wordt gelegd.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika